Sdílet
 

Znáte poslední kuchyňské trendy?

…aneb voda, která chutná, odpad který nepřekáží

Datum vydání: 16.05.2007 | autor:
Současnou novinkou v moderních kuchyních je vybavování dřezů praktickým drtičem potravinových odpadů a žhavým trendem se staly aktivní vodní filtry. Společnost Petr Toman vám dnes tyto zařízení představí a seznámí vás s jejich výhodami, protože její vizí není jen dokonalá péče o své zákazníky, ale také sledování trendů a novinek v oblasti komplexního zařizování interiérů.
Foto Interiery TOMAN - zakázková výroba nábytku
Foto Interiery TOMAN - zakázková výroba nábytku
Pijme zdravě
Že je voda nesmírně důležitá pro lidský organismus je zbytečné zdůrazňovat. Ne každá voda však na nás může působit blahodárně. Ve větší či menší míře se nám s běžnou pitnou vodou z vodovodu do těla dostávají kontaminanty (prach, jíl, písek, rez), chemikálie (anorganické a organické) a mikroorganismy (prvoci, viry, bakterie).
Kupování kvalitní balené vody je příliš nákladné, převařování vody je zase nepohodlné a všechny organické látky se takto stejně neodstraní.

Opravdu účinným řešením úpravy kvality vody je vícefázový aktivní filtr s uhlíkovým blokem. Toto zařízení kombinuje technologie uhlíkového filtru, UV lampy a elektronického monitorování. Filtr dokáže odstranit organické chemikálie a více jak 140 kontaminantů včetně olova a rtuti. Zachytí částice 300 krát menší než průměr lidského vlasů a díky technologii UV lampy se navíc zničí 99,9% všech bakterií a virů.
Životnost UV lampy sleduje inteligentní čip, který včas upozorní na nutnost výměny vložky filtru. Celé zařízení se jednoduše instaluje buď do skříňky pod dřez, nebo se umístí na kuchyňskou pracovní desku. Má svou samostatnou malou baterii nebo jej lze napojit na baterii dřezovou a jednoduchým přepínáním volit vodu přímo z vodovodního řádu nebo vodu upravenou filtrem.
Foto Interiery TOMAN - zakázková výroba nábytku
Foto Interiery TOMAN - zakázková výroba nábytku
Kam s mokrým odpadem
Věčným problémem každé hospodyňky je, jak naložit s takzvaným „mokrým odpadem“, který vzniká při vaření nebo mytí nádobí. Zbytky potravy na talířích, slupky, pecky a zrníčka z ovoce a zeleniny, kosti, skořápky z ořechů a vajec – to vše většinou končí v koši mezi ostatními odpadky. Kromě nepohodlí a zápachu tímto řešením prakticky znemožňujeme další třídění suchého odpadu.

Pořídíme-li si však kvalitní drtič potravinových odpadů, můžeme se s těmito starostmi rozloučit. Drtič se instaluje místo sifonu dřezu a je tak přímo napojen na odpad do kanalizace. Zařízení rozdrtí odpad na velmi jemné částečky o velikosti půl zrnka rýže. Ty jsou pak spolu s tekoucí vodou spláchnuty do kanalizace.
Z nabídky si můžeme vybrat až ze 6 typů drtičů od levných po luxusní. Všechny drtiče jsou prakticky bezúdržbové s až 8 letou zárukou a 27 letou životností.

Držet krok s dobou
Pokud rekonstruujete nebo zařizujete nový interiér, měli byste tento úkol svěřit profesionálům. Firma Petr Toman se zařizováním interiérů - od návrhů přes vlastní výrobu po konečnou realizaci – zabývá již sedm let. K řadám jejich spokojených zákazníků kromě domácností, patří také státní organizace, střední podniky či drobní živnostníci.
Interiery TOMAN

Interiery TOMAN

Brno, Královo Pole, Purkyňova 99, 61200
Tel: 541 426 149
Web: http://www.interiery-toman.cz
E-mail: interierytoman@seznam.cz
Sdílení článku

Sdílejte na sociálních sítích

Interiery TOMAN

Brno-Královo Pole, Královo Pole, Purkyňova 99, 61200
Tel: 541 426 149
Web: http://www.interiery-toman.cz
E-mail: interierytoman@seznam.cz

Vybíráme články

Katalog zboží

Novinky v katalogu zboží
  • SCHOCK MANHATTAN D-100 Croma 5 290 Kč
  • SCHOCK MONO N-100 Polaris 7 390 Kč
  • SCHOCK MODENA D-100 Earth 5 750 Kč
  • SCHOCK SIGNUS D-100 Polaris 6 990 Kč
  • SCHOCK PRIMUS C-150 Croma 7 590 Kč
  • Salátová mísa s příborem Koziol Leaf, antracit 890 Kč

Další kategorie e-shopu

Ohodnoťte článek kliknutím:
Diskuze na téma "Znáte poslední kuchyňské trendy?"

Buďte první a napište komentář k  "Znáte poslední kuchyňské trendy?"

NAHLÁŠENÍ NEVHODNÉHO PŘÍSPĚVKU zavřít
Opravdu chcete nahlásit administrátorovi tento příspěvek jako nevhodný ? ANO NE