Atmosféra krbu bez starostí o palivo Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Regulovatelný provoz hoření, vestavěný termostat, minimální náklady na provoz i údržbu a maximální využití. Ano - to jsou přednosti plynových krbů, které se poslední dobou více a více dostávají do sortimentu společnosti Krby Kamna Turyna. Tato společnost se specializuje na komplexní servis v oblasti krbů a krbových vložek. Unikum tyto krby drží především v rychlém navození tepla a minimální spotřebě, pro kterou jsou často voleny jako konkurence klasickým krbům.

Krbová vložka s plápolajícím ohněm a několika ohořelými poleny. Do této chvíle se plynové krby od těch běžných neliší a ani při bližším zkoumáním nezjistíte, že ohořelá polena jsou skvěle zpracovaná maketa, mezi kterou vykukují plamínky opravdového ohně. Takto si lze představit klasický model plynových kamen. Ovšem nabídka je široká a do luxusních interiérů se využívají krbové vložky s čistým a velice efektivním designem, kdy klasické dřevo nahrazuje dekorace z kamínků.

Plynové krby Bellfires a Bodart & Gonay, které nabízí Krby Kamna Turyna, navodí příjemné teplo již do čtvrt hodiny, kdy je stačí jen spustit – již žádné shánění a štípání dřeva a připravování podpalu. Palivem těchto krbů je plyn nebo propan-butan, který zajistí minimální spotřebu při vytváření tepla. Plynové krbové vložky umožňují výhodnější zpracování energie a postarají se tak o lepší proudění teplého vzduchu po místnosti. Přitom je zachována maximální bezpečnost, protože jsou krby vybavené ventilátorem a krbovou pojistkou, která zabraňuje zpětnému návratu spalin.
Plynový krb
Plynový krb
Ověřené značky Bellfires a Bodart & Gonay jsou na vysoké technické úrovni. Jejich předností je regulovatelný provoz hoření s termostatem a napojení na teplovzdušné rozvody, čímž se docílí ještě lepšího využití tepla. Přestavitelný rošt reguluje spalování vzduchu, který přichází dnem topeniště a krbová vložk a se díky promyšlené technologii udržuje v čistotě.
Ovládání plynového krbu je jednoduché a pro pohodlí uživatelů patří do příslušenství i dálkový ovladač. Tyto krby nabízí i dlouhodobé naprogramování, kdy je možné nastavit si provoz krbu i na několik dní dopředu. Odpadají tedy starosti se dřevem a jeho uskladněním nejen v exteriéru, ale i interiéru. Prašnost, se kterou se musí počítat u klasicích krbů na dřevo, se snižuje na minimum a díky tomu je možné tyto krby využít i v prostorech, kdy je nutné dodržovat maximální čistotu (například restaurace, hotely, firmy, ale i byty a rodinné domy).

Plynové krby jsou výborným zdrojem tepla a svým designem zastupují funkci soliteru nejen v moderních interiérech. Jejich výhřevnost je na vysoké úrovni i s minimálními náklady jak na provoz, tak na péči. Krbová vložka i okolí krbu jsou díky plynu udržovány v čistotě. Vzhledem a provedením věrně imitují klasické krby a zachovávají tak přírodní atmosféru ohně, která zútulní každý interiér.
Plynový krb
Plynový krb
KRBY - KAMNA TURYNA s.r.o. Poslat poptávku