Co nabízí jednička na renovace v Evropě Zobrazit fotky zobrazit 13 fotek

Již více než 35 let v Evropě a více než 15 let v České republice rozšiřuje PORTAS paletu svých služeb. Dnes jsou nabízeny renovace, modernizace a výroba na zakázku pro dveře, zárubně, domovní dveře, garážová vrata, schody a zcela nově jsou v programu i napínané stropní podhledy včetně integrovaného osvětlení.

U všech nabízených služeb je na prvním místě kvalita a servis. Vše je zhotoveno kvalifikovanými pracovníky na míru přesně podle přání zákazníka. Kdo se rozhodne pro renovaci PORTAS, šetří přírodní zdroje naší planety. Protože při renovaci je nahrazeno opravdu pouze to, co je nezbytné. Proto tvoří původní dveře jádro každých dveří PORTAS. To prospívá našemu životnímu prostředí dvojnásobně. Jednak neskončí staré dveře v odpadu a jednak nepotřebuje PORTAS žádné nové dřevo na výrobu nových dveří. A právě to je důležitý důvod: nevyhazovat cenné materiály. Totéž platí pro renovace zárubní, domovních dveří či schodišť.

Pro každý výrobek je vyvinut speciální systém renovace: pro dveře je to systém „opláštění“, pro schody systém „schod na schod“ atd. Dveře se potom nemusí již nikdy natírat, schody budou nejen hezčí, ale i bezpečnější.

Servis pro zákazníka je pro PORTAS prioritou: většina služeb je provedena během jednoho dne. Mnoho prací se provádí v dílnách PORTAS a jinak nevyhnutelný hluk a špína u vás doma jsou tak omezeny na minimum. A také při zbývajících pracích u zákazníka je dbáno na udržení čistoty.

Celkový přehled o nabízených službách PORTAS může zájemce získat na vzorkovně příslušného odborného závodu, nebo na internetu na adrese www.renovace-novak.cz.
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci

Renovace dveří na míru splní každé přání

Mnoho lidí se domnívá, že pokud jejich dveře zestárnou, nebo se pouze nehodí k zařízení, nejsou žádné alternativy jejich přelakování, nebo je nutné vybourání.

Není tomu tak, neboť PORTAS nabízí moderní postup vyřešení tohoto problému! PORTAS zrenovuje každé dveře bez ohledu na normy nebo jejich stav, a to podle vlastního principu „dobré zachováme, nové uděláme.“

To znamená: hodnotné jádro dveří a zárubeň budou repasovány a obdrží nový, kvalitní „kabát“ v dekoru podle přání. Na výběr je více než 1.000 modelů z velikého sortimentu dekorů a stylů.

Výhody moderních dekorů:
  • Působí na pohled jako dřevo, jsou ale stálobarevné, odolné proti otěru a proražení a obzvláště snadno se udržují.
  • Kvalita, která během více než 35 let přesvědčila mnoho zákazníků v celé Evropě.
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci
Dveře před a po renovaci

Nový kabát pro staré schody: renovace schodiště systémem „schod na schod“

Specialista na renovace PORTAS nabízí renovaci starých vyšlapaných a nehezkých schodů za jediný den a bez bourání. Staré schodiště je přitom jednoduše obloženo schod za schodem novým materiálem s povrchem z laminátu (HPL), případně silné dýhy.

Schody musí hodně vydržet. Časem jsou stupně vyšlapané, hrany ochozené. A to není pouze ošklivé, ale i nebezpečné. Na schodištích dochází každoročně k tisícům úrazů. Osm z deseti úrazů pak vzniká v domácnostech.

PORTAS zrenovuje každé schodiště, aniž by byl narušen normální průběh dne. Staré schodiště zůstane zachováno. Nové schody jsou zabudovány systémem „schod na schod.“ Nášlapná hrana je přitom optimálně zpevněna hliníkovým profilem. Další zvýšení bezpečnosti nabízejí modely s protiskluzovou nášlapnou hranou. A ostatní výhody jsou zřejmé: stěny, tapety, podlahy atd. zůstanou nepoškozeny. Váš byt se nezmění ve staveniště a schodiště lze použít i během renovace. Zrenovované schodiště se díky odolnému povrchu a perfektnímu utěsnění velice snadno udržuje.

Tento vyzrálý a osvědčený systém se hodí na každý podkladový materiál – dřevo, beton či kámen. PORTAS zrenovuje bez problémů také točité schody, bočnice, zábradlí a podesty. Veliký výběr dekorů a modelů poskytuje řešení ke každému stylu zařízení. Ošklivé schodiště se tak opět změní na ozdobu domu a zvýší zároveň jeho hodnotu.
Schodiště před a po renovaci
Schodiště před a po renovaci
Schodiště před a po renovaci
Schodiště před a po renovaci

Nový stropní podhled za jediný den

Pokud se vám váš strop kvůli prasklinám nelíbí, nebo se jeho dřevěné obložení nehodí k novému zařízení bytu, má pro vás PORTAS perfektní řešení.

Napínané stropní podhledy PORTAS na míru mohou být na přání vybaveny také integrovaným osvětlením a vytvoří ve vašem interiéru zcela novou atmosféru. Nový stropní podhled je namontován během jednoho dne, aniž by místnost musela být vyklizena.

Ať do novostavby či do stávajících prostor, stropní podhled PORTAS lze všude rychle a čistě namontovat. Napínané stropní podhledy PORTAS jsou vyrobeny z vysoce pružného a proti roztržení odolného materiálu, který je hygienický, prachotěsný, antistatický a obzvláště nenáročný na údržbu. Tento materiál není citlivý na teplo, chlad a vlhkost a hodí se proto také do kuchyní a koupelen.

Nový stropní podhled PORTAS se montuje přímo pod stávající strop. Lze tak jednoduše zakrýt staré nosné stropní konstrukce, nebo obložení stopů. Nákladné malování stropů odpadá jednou provždy. Také praskající omítka, nerovnosti nebo fleky patří minulosti. A staré dřevěné obložení přitom nemusí být demontováno.
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Stropní podhled
Další výhodou je možnost zároveň zabudovat integrované osvětlení. Pod podhledem zmizí všechny kabelové rozvody a transformátory. Kombinace nového stropního podhledu a integrovaného osvětlení vytvoří v každé místnosti, ať jde o obývací pokoj či ložnici, chodbu či kuchyni, případně koupelnu, zcela novou atmosféru a životní pocit.

Další možnosti skýtají například lesklé povrchy podhledů, pomocí kterých se dají malé místnosti opticky zvětšit. Bez problémů lze tyto stropní podhledy montovat také do místností se složitým půdorysem či zešikmeným stropem.

Nabídka umožňuje uspokojit nároky každého stylu, od klasického až po supermoderní. Veliký výběr a lesklá nebo matná povrchová úprava splní každé přání.

Další informace a ukázky může zájemce najít na našich stránkách: www.renovace-novak.cz nebo www.podhledy-renovace.cz.
Stropní podhled
Stropní podhled