Dřevěná okna pro pohodu domova budou slušet i vašemu domu Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Tradiční český výrobce a dodavatel dřevěných i dřevohliníkových oken – Eurookna TTK CZ se zabývá individuální výrobou nejen zmíněných eurooken, ale také vchodových dveří, zimních zahrad a posuvných či skládacích stěn. Díky dlouholetým zkušenostem se společnost TTK CZ stala vyhledávaným partnerem pro všechny, kteří chtějí svému domu dodat funkčními okny krásný a elegantní vzhled, ale také využít jejich vynikajících termoizolačních vlastností.

Dřevo – přírodní materiál, který v nás vyvolává pocit pohody, bezpečí a tepla

Hlavním sortimentem, kterým se TTK CZ zabývá, je výroba dřevěných oken. Dřevěná okna jsou vyráběna v šesti variantách, v moderním designu a všechna splňují potřebné normy kladené na tepelně izolační vlastnosti. Velice oblíbeným dřevěným oknem, které je mezi zákazníky žádané, je eurookno TTK Klasik, vyrobené z třívrstvé lepené lamely ze dřevin, jako jsou smrk, borovice, dřevina Meranti nebo klasický dub. Tato okna jsou k dostání v mnoha barevných variantách a díky výrobě na míru je možná kterákoliv tvarová varianta. 
Proč je dřevo pro výrobu oken vhodné? Dřevo je přírodní a ekologický materiál, jeho vzhled je estetický, masivní a navozuje dojem luxusu, dřevěná okna drží lépe stálou barvu. Obrovskou výhodou dřevěných oken jsou jejich dokonalé izolační vlastnosti a možnost pohodlných dodatečných oprav, což u klasického plastového okna možné není. Dřevo má velice dlouhou životnost, je stále, pevné, dobře tvarovatelné a variabilní, nevytváří elektrostatický náboj, a proto nepřitahuje nečistoty. A hlavně – dřevo dýchá! Díky své přirozené prodyšnosti vyrovnává vlhkost v ovzduší a pozitivně působí na organismus. 
Eurookna a posuvné stěny
Eurookna a posuvné stěny
Dřevěná Eurookna Klasik
Dřevěná Eurookna Klasik
Dřevěná Eurookna Komfort
Dřevěná Eurookna Komfort
Dřevěná Eurookna Komfort Plus
Dřevěná Eurookna Komfort Plus
Dřevěná Eurookna Pasiv Plus
Dřevěná Eurookna Pasiv Plus

Dřevěné okenice jako krásný doplněk k eurooknům

Estetickým i praktickým doplňkem k dřevěným oknům jsou dřevěné okenice, které dodají Vašemu domu nebývalý vzhled s nádechem nostalgie a sympatičnosti. Dřevěné okenice kolem sebe šíří jakousi zvláštní atmosféru, slouží nejenom jako okrasa domu, ale také jsou vyhledávané jako izolační a bezpečnostní element. Okenice jsou pro některé kraje doslova typickým prvkem na domě. Taktéž jako u eurooken, i zde si můžete vybrat z mnoha designů, barevných provedení a velikostí. 

Podrobné informace o eurooknech, dřevěných i dřevohliníkových oknech, vstupních dveří a dalších produktech naleznete na stránkách firmy TTK CZ.

Zdroj:

Eurookna TTK CZ
Dřevěné okenice
Dřevěné okenice