Typovým domem června 2018 se stal sympatický bungalov Bonnet Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Sympatický bungalov Bonnet lze postavit na téměř každém pozemku, je velice líbivý, ale i praktický, může být zcela bezbariérový, přitom neprovokuje okolí.

Bungalov Bonnet poskytne vysoký komfort bydlení pro mladou rodinu i pro starší pár, stejně jako pro mladý pár dosud bezdětný. Má precizně navržený půdorys, který zahrnuje tři samostatné pokoje, velký obytný prostor s kuchyní a jídelním stolem a bohatě koncipovanou koupelnu.
Hlavní obytný prostor je moderně pojatý, můžete se zde doslova rozlétnout, stejně jako volně přejít přes terasu do zahrady. Dům lze dodat s garáží, se stáním, s pergolou nebo zastřešenou terasou, stačí si vybrat ze široké nabídky doplňků. Bonnet je perfektní volbou mezi klasickými bungalovy.

Pokud si necháte tento dům postavit jako rodinný, počítá se DPH 15%, je zde však též možnost nechat si Bonnet postavit jako objekt rekreační, potom je však DPH 21%. Cena domu na klíč bez DPH je 1 946 301,- Kč, za spodní stavbu na rovném pozemku (základy) 292 655,- Kč. Cena odpovídá standardnímu půdorysnému vyobrazení v Kartě domu a stupni dokončení díla dle souboru Stupně dokončení. Dodávka na klíč je uvažována ve standardním provedení viz soubor Standardní vybavení 2018.
Bungalov Bonnet
Bungalov Bonnet

Dispozice bungalovu Bonnet:

Stavba na pozemku: samostatně stojící
Typ konstrukce: dřevostavba
Obytných místností: 4+kk
Nadzemních podlaží: 1
Zastavěná plocha: 115 m2
Užitná plocha: 95 m2
Sklon střechy: 22°
Tvar střechy: valbová
Výška hřebene: 5.4 m
Spotřeba energie: nízkoenergetický
Vnější rozměry domu: 11 x 11 m
Zdroj: www.drestav.cz
Bližší informace najdete ZDE a také ZDE.
Půdorys bungalovu Bonnet
Půdorys bungalovu Bonnet