Typovým domem prosince 2017 se stal bungalov Luminoso Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Rodinný dům Luminoso je dřevostavbou, která plní sen mnoha lidí toužících po praktickém a moderním bungalovu za příznivou cenu. Luminoso je přesně takovým domem, jaký ke svému životu potřebují. A vlastně jde o většinu z nás, lze tedy hovořit o domě dostupném, lidovém. Ale též pohodlném a bezbariérovém, který se přizpůsobí seniorům, malým dětem a lidem jakýmkoli způsobem handicapovaným, znevýhodněným.

Na užitné ploše 93 metrů čtverečních nabízí bungalov Luminoso hned čtyři pokoje – středobodem této dřevostavby je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Celý dům je přitom díky bohatému prosklení neuvěřitelně světlý, což uvnitř vytváří příjemnou atmosféru. Navíc je hned ze tří pokojů umožněn přímý vstup na zahradu.
Dům je nejen praktický, ale i energeticky úsporný – v jeho standardním vybavení je například špičkový plynový kondenzační kotel Vaillant se zásobníkem teplé vody a s možností připojení sluneční elektrárny. Pro solární panely je možné využít valbovou střechu.  
Bungalov Luminoso spojuje tradiční německou preciznost a technologickou vyspělost certifikovaného systému Haas Fertigbau s moderní architekturou, díky čemuž bez problémů zapadne do městských ulic i do venkovské krajiny. Dům je postaven z ověřeného konstrukčního systému Thermo-Protect, který využívá pouze „dřevo s rodokmenem.“
Vizualizace bungalovu Luminoso
Vizualizace bungalovu Luminoso
Vizualizace bungalovu Luminoso
Vizualizace bungalovu Luminoso

Dispozice bungalovu Luminoso

  • Počet místností: 4 + KK
  • Zastavěná plocha: 115,08 m2
  • Užitná plocha: 93,26 m2
  • Typ střechy: valbová
  • Sklon střechy: 23°
  • Stupeň dokončení: na klíč
  • Cena: 2.499.000,- Kč včetně DPH
Zdroj: www.haas-fertigbau.cz
Bližší informace najdete také ZDE.
Půdorys bungalovu Luminoso
Půdorys bungalovu Luminoso