Zahradní stany perfektně nahradí altán nebo pergolu Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Není pochyb o tom, že zastřešené altánky nebo pergoly ze dřeva mají na našich zahradách svoje nezastupitelé místo. Zároveň k nim však existuje jistá alternativa, která poskytuje úplně stejné výhody, ale je navíc plně mobilní a dokážete si ji za pár minut postavit úplně sami. Tou alternativou jsou zahradní stany. Při velkých vedrech a ostrém slunci poskytují zahradní stany tolik žádaný stín. Během deště se pod ně zas můžete schovat.

Pevnou konstrukci nic nerozhodí

Velká spousta lidí si pod označením zahradní párty stan představí obrovskou plachtovou stavbu o výměře několika desítek metrů čtverečních. Je sice pravda, že i takové rozměry může zahradní stan mít, ale mnohem častější stany jsou ty o rozměrech 3x3 nebo 3x6 metrů. A takové už se na zahradu vejdou skoro každému. Kostrou všech zahradních stanů je ocelová nebo duralová konstrukce, která poskytuje tu nejvyšší záruku pevnosti stanu i za silného větru nebo deště. Opláštění pak tvoří nepromokavá textilie s nánosem PVC a společně s konstrukcí dělá ze zahradního stanu stabilní přístřešek na dočasné i trvalé použití.

Kdekoliv ho chcete

Vůbec největší výhodou zahradního stanu oproti altánkům a pergolám je jeho mobilita. Stan dokážete poskládat i rozebrat za pár minut a přesunout ho kamkoliv chcete. A to nejen na území vaší zahrady. Jedete s kamarády rybařit? Razíte na hudební festival? Nebo na venkovní piknik s přáteli? Prostě si stan sbalte a vezměte s sebou. Po akci ho zase vrátíte zpět na stejné místo na vaší zahradě. Nebo ho třeba dáte někam jinam. Je to totiž jenom na vás.
Párty stan
Párty stan

Nepotřebujete dělníky

Už jsme to sice několikrát naznačili, ale opakování je matka moudrosti. Zahradní stan je skvělý i v tom, že ho můžete opakovaně montovat a demontovat. Úplně sami. Šikovní tesaři si možná dokážou sami postavit i rozložit pergolu, ale časová náročnost je naprosto nesrovnatelná. Navíc je otázkou, co byste pak s hromadou dřevěných trámů a prken dělali. S několika duralovými (ocelovými) tyčemi a plachtou se přece jenom manipuluje trošku líp, co říkáte?

Pokud si chcete zahradní stan vyzkoušet jen „nanečisto“, můžete si ho nejdříve pronajmout.
Zahradní stan
Zahradní stan
Party-S-production s.r.o. Poslat poptávku