Sekačky John Deere překvapí širokým záběrem Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Uvažujete nad tím, jak je vaše zahrada velká, ale na zahradní traktůrek nemáte peníze, prostor, nebo se vám zdá být zbytečnou investicí? Trávník je však třeba posekat a určitě by měl vypadat pěkně, být hustý a neztrácet zelený sytý odstín. Firma John Deere má pro vás řešení.

Foto: DAŇHEL AGRO
Foto: DAŇHEL AGRO
Máme pro vás novou benzínovou sekačku se záběrem 56 cm. Tyto sekačky jsou určeny pro všechny, kteří ocení nejen vysoký výkon a kvalitu sečení, ale i pověstnou spolehlivost strojů JOHN DEERE. Díky záběru 56 cm bude práce rychleji ubíhat a sečení se stane celkem zábavným koníčkem.

Záběr nové sekačky John Deere JM 36 nebo JM 46 vás nepřesvědčil?

Nabízíme tuto sekačku jako variantu 3 v 1, což znamená : mulčování, sečení a sběr v jednom. Máte možnost během chvilky sekačku se sběrem přestavět na stroj k mulčování nebo v případě vyšší trávy na sekačku ' jen' s bočním výhozem. Celá výměna zabere jen několik vteřin - bez použití klíčů či jiného nářadí. JM 46 je navíc vybavena elektrickým startování. Startování je tedy prováděno pomocí klíčku a odpadá tak táhání za lanko, běžné u standardních modelů.

O výkon sekaček se stará motor Briggs & Stratton o jmenovitém výkonu 2.3 kW. Materiál skeletu sekaček je z odolné oceli a výška střihu je nastavována centrálně jednou pákou. Výška sečení porostu je udávána mezi 30 a 107 milimetry. A velký koš o objemu 88 litrů pojme dostatečné množství posečené trávy. Navíc jsou sekačky vybavené systémem MowMentum Drive, kdy tlakem na  rukojeť určujete rychlost pojezdu.

Obě tyto sekačky doporučujeme k údržbě ploch do 2.500 m2.
Foto: DAŇHEL AGRO, systém MowMentum Drive
Foto: DAŇHEL AGRO, systém MowMentum Drive
Foto: DAŇHEL AGRO, mulčovací záslepka a startování jako u automobilu
Foto: DAŇHEL AGRO, mulčovací záslepka a startování jako u automobilu