Chystáte se na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH? Od 18. do 22. září se na výstavišti v Praze – Letňanech můžete seznámit s  nejmodernějšími výrobky a technologiemi v oblasti stavebnictví. Zájemci o výstavbu by měli zamířit do výstavní expozice - Galerie společnosti Wienerberger. Seznámit se tu mohou nejen se širokou škálou stávajícího sortimentu pálených cihel POROTHERM, ale je tu pro ně nachystána i řada novinek.

Svisle děrovaná cihla POROTHERM 25 AKU MK, která rozšiřuje řadu velmi oblíbeného zvukoizolačního zdiva, využívá velmi netradičního propojení zazubení a maltové kapsy. Díky tomuto řešení se zvyšuje zvuková izolace při zachování stejné tloušťky stěny.
Cihla POROTHERM 25 AKU MK je díky svým vlastnostem – akustickým, tepelným a pevnostním charakteristikám – opravdu ojedinělým výrobkem. Další novinku ocení především odborníci. Jedenácté vydání publikace „Podklad pro navrhování“ přináší ucelený přehled o veškerém sortimentu POROTHERM a možnostech jeho uplatnění při navrhování.

V expozici společnosti Wienerberger mohou také všichni zájemci o zdění na tenkou spáru shlédnout dvakrát denně živou ukázku této speciální technologie, jež se využívá při práci s broušenými cihlami POROTHERM CB. Tento způsob zdění má řadu výhod. Ložná spára v případě broušených cihel tvoří pouhý jeden milimetr. To značně urychluje a zpřesňuje zdění a snižuje se vlhkost stavby.

Zajímavou inspiraci v podobě programu výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM tu najdou i ti, kdo plánují pořízení vlastního bydlení a ještě se ještě nerozhodli pro formu výstavby.

Galerie společnosti Wienerberger bude umístěna v hale 1, stánek č. A18.

Více informací v případě zájmu získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na  www.porotherm.cz.
Model stánku – Galerie společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Model stánku – Galerie společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Poslat poptávku