Nová plastová okna za trvale nízké ceny najdete na okna-hned.cz Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Topná sezóna se blíží, ceny energií letí vzhůru a vy začínáte přemýšlet o investici do nových oken? Pak vás jistě potěší, že i přes všudypřítomné zdražování se stále najdou prodejci, kteří drží cenu oken na úrovni minulého roku. Jak je to možné?

Není všechno zlato, co se třpytí

Mimořádná sleva, speciální akce, výprodej, … Ať hledáte plastové okno, dveře nebo třeba střešní okno, pravděpodobně na vás vyskočí i závratně vysoké slevy šedesát a více procent. Ne vždy se však vyplatí uvěřit pozlátku přemrštěných slev. V lepším případě je to pouze marketingová hra, která má v zákazníkovi vzbudit pocit extra výhodné nabídky, v tom horším je to za cenu kvality oken. V takovou chvíli je dobré zbystřit a ptát se na kvalitu zasklení, kování a ocelové výztuhy uvnitř rámu, která zajišťuje stabilitu okna. V neposlední řadě také, zda má vůbec okno všechny potřebné certifikace.

Pravděpodobně poté zjistíte, že lepším řešením je obrátit se na ověřeného prodejce, který nabízí nízké ceny trvale.

Kvalitní okna musí splňovat certifikace a další požadavky na kvalitu.
Kvalitní okna musí splňovat certifikace a další požadavky na kvalitu.

Trvale nízká cena oken vzniká, když…

Jedním z prodejců, u kterých slova jako „sleva“ nebo „původní cena“ nenajdete, je český e-shop OKNA HNED. Jak je to možné?

Zaměřujeme se na objednávky oken ve velkých objemech. Díky tomu můžeme u výrobců stabilně získávat výhodnou cenu, aniž by to mělo vliv na kvalitu,“ vysvětluje Nikola Foret, zakladatel e-shopu, který se dle portálu Heureka.cz může pochlubit takřka 100% zákaznickou spokojeností.

V kombinaci s efektivním řízením našeho provozu se nám povedlo udržet ceny na úrovni roku 2021. Přesněji pak - navýšit je v průměru o pouhé 0,9 % oproti září minulého roku,“ doplňuje Foret, podle kterého je fér, aby zákazník vždy viděl konečnou cenu takovou, jaká skutečně je.

V nabídce OKNA HNED nyní najdete více než 2500 oken a dveří skladem s garancí:

  • trvale výhodné ceny
  • možnosti vrácení zboží do 30 dní
  • odeslání objednávky už do druhého dne
  • potřebných evropských certifikací
Ověřeno zákazníky a garance vrácení zboží do 30 dnů je na okna-hned.cz samozřejmostí.
Ověřeno zákazníky a garance vrácení zboží do 30 dnů je na okna-hned.cz samozřejmostí.

Pro náročné je tu online kalkulátor oken

Toužíte po dřevěném okně nebo chcete plastové okno na míru? Stačí si ho jednoduše „naklikat“ pomocí přehledného kalkulátoru oken.

Ten vám ihned okamžitě odpoví na tu nejdůležitější otázku – jaká bude výsledná cena v dané konfiguraci. Navíc můžete zkoušet měnit parametry okna a okamžitě sledovat, co to s cenou udělá. Vše rychle, jednoduše a bez jakékoliv registrace.

Jakmile máte vybráno – vaše nové plastové nebo dřevěné okno jde přímo do výroby.

V kalkulátoru si můžete navolit jak plastové profily, tak dřevěná eurookna.
V kalkulátoru si můžete navolit jak plastové profily, tak dřevěná eurookna.

Kdy jindy, když ne teď

Ať už se rozhodnete jít cestou skladových oken, nebo si navolíte vlastní okno na míru, dobrá zpráva je, že tahle investice se rozhodně vyplatí. Stále totiž můžete pořídit nová okna za ceny z minulého roku a díky rychlému dodání si už tuto zimu můžete užít s novými perfektně těsnícími okny.

Ušetřete za energie s novými plastovými okny od okna-hned.cz.
Ušetřete za energie s novými plastovými okny od okna-hned.cz.