Aplikace BEST VISIO (Zdroj: BEST) Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Přemýšlíte o nové terase? Realizace se v zimně provádí špatně, ale o to více času máte na plánování. Cestičky vyšlapané ve sněhu nebo v blátě vám napoví, kde se bude hodit chodník i zpevněná plocha pro auto. Při výběru dlažby se řiďte několika pravidly. Důležitá je výška dlažby, velikost kamenů i samotná povrchová úprava.

Aplikace BEST VISIO vám vybere vhodnou dlažbu na terasu

Výšku dlažby vybírejte s přihlédnutím na plánované zatížení vydlážděné plochy. Pokud se jedná o terasu a chodníky, pak stačí dlažba o síle 4-6 cm, pro příjezdové cesty a parkovací místa volte určitě dlažbu vysokou 8 cm. Správná volba výšky a vhodně připravené podloží vám zajistí stálost a dlouhou životnost dlažby.

Velikost kamenů se také liší. V nabídce jsou drobné kameny 10x10 cm, ale také gigantické rozměry 100x120 cm. Nejčastější volbou jsou dlažby v kombinaci více tvarů o rozměrech 30x30 až 30x60 cm. Mezi top dlažby posledního roku patří např. BEST BELEZA, BEST BELISIMABEST BRILA. Všechny jsou vhodné pro pochozí i pojezdové plochy.

Betonová venkovní dlažba (Zdroj: BEST)
Betonová venkovní dlažba (Zdroj: BEST)

Důležitým aspektem je také barva a povrchová úprava. Barvu vybírejte tak, aby se hodila k barvě fasády či okolí dlážděné plochy. Velkým hitem jsou odstíny colormix, kde je nepravidelně prolnuto více barev a vznikají tak originální plochy. Pokud nemáte cit pro výběr barvy nebo se chcete ujistit, že vaše volba je správná, pak vám jistě pomůže nová aplikace BEST VISIO.

Aplikace BEST VISIO (Zdroj: BEST)
Aplikace BEST VISIO (Zdroj: BEST)

Aplikace funguje ve 3 jednoduchých krocích. Na adrese www.bestvisio.cz si spustíte aplikaci a zvolíte možnost vizualizace dlažby. Místo, které chcete reálně zadláždit, si vyfotíte a nahrajete do aplikace. Následně už pracujete s ikonami na ploše. Kliknete na tlačítko Vybrat dlažbu a zvolíte dlaždice, které se vám líbí. Pak už jen nastavíte umístění, sklon a perspektivu dlažby, tím získáte reálný pohled na vaší novou terasu.

Betonová venkovní dlažba (Zdroj: BEST)
Betonová venkovní dlažba (Zdroj: BEST)

Nová aplikace BEST VISIO VR umí navrhnout i ploty

Stejně jako zpevněné plochy je i plot důležitou součástí každého pozemku. V nabídce je opět mnoho variant, ze kterých můžete vybírat. Velkými pomocníky jsou betonové zdicí prvky. Jedná se o systémy, které na sebe perfektně navazují a lze s nimi vytvořit sloupky i plné zdi. Mezi nejoblíbenější plotové prvky patří BEST LUNETA, BEST MAESTRA nebo BEST ROKA. A pokud nevíte jaká barva a jaký tvar budou u vašeho domu vypadat nejlépe, opět vám poradí aplikace.

Betonové oplocení (Zdroj: BEST)
Betonové oplocení (Zdroj: BEST)

BEST VISIO VR pomůže vybrat plot, který s vaším domem nejlépe ladí. Díky této aplikaci stačí svůj mobilní telefon namířit na místo, kde má skutečný plot stát a vybrat si z galerie vhodný plot i plotovou výplň. Pak už si jednoduše plot umístíte do plochy a uložíte obrázek do svého telefonu nebo pošlete přátelům. BEST VISIO VR navazuje na webovou aplikaci BEST VISIO – ploty. V ní si nastavíte podobu plotu, jeho rozměry i materiál. A získáte tak přesné podklady pro nákup potřebného materiálu.

Aplikace BEST VISIO (Zdroj: BEST)
Aplikace BEST VISIO (Zdroj: BEST)

Pokud máte obavy, že si s aplikací neporadíte, navštivte poradenská centra BEST. Na každém z 8 pracovišť jsou připraveni proškolení pracovníci, kteří vám s aplikací rádi pomohou. A nejen s aplikací. Součástí center jsou i rozsáhlé vzorkovny, kde si vybraný produkt prohlédnete na vlastní oči. Kromě výběru zde získáte i informace o nejvýhodnějším nákupu, návody na stavbu i rady, jak o výrobky dále pečovat. Přijďte a o kvalitách výrobků i služeb se přesvědčte sami.

Nový katalog BEST 2022 najdete k prohlédnutí zde.