HSP – interiéry na klíč Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Současné potřeby lidí, kteří jdou s dobou se výrazně liší od trendu, jež se prosazoval v 70. a 80. letech ve výstavbě panelových bytových i komerčních domů. Stavitelé nepočítali s tím, že dnes chce mít každá hospodyňka v kuchyni nejen chladničku, ale i mrazák, myčku, mikrovlnku a pračku. V kancelářích pak přibyly počítače, skartovačky, kopírky, potrubní pošta a další vybavení, které bývalo zabezpečováno centrálně v jedné místnosti nebo nebylo vůbec. A tak je nutno počítat s každým centimetrem, aby se nám do prostoru vešlo všechno.

Dnešní zákazník nemá čas sledovat dění v nábytkářském oboru, moderním designu a nemůže tak znát všechny novinky v oblasti ergonomie vaření, sezení, zdravého spaní apod. Proto přichází mnohdy ke slovu práce architekta, který na místě zaměří prostor, navrhne zákazníkovi využití daného interiéru a podá reference na výrobce, který je schopen navrhovaný nábytek a doplňky dodat, popř. namontovat. Navíc u interiérové firmy je jistota, že výsledek její práce zlepší využití pracovního prostoru, kterému dodá reprezentativní ráz a zároveň tak zvýší prestiž takto vybavené firmy před jejími obchodními partnery.

Příkladem komplexního zajištění uvedených služeb je firma HSP s.r.o. z Prahy 5, která se snaží zajišťovat veškerý servis od zaměření prostor, přes návrh ve 3D až po dodávku a montáž. Je autorizovaným prodejcem několika českých výrobců kancelářského, kuchyňského a sedacího nábytku. Zároveň je HSP držitelem certifikátu ISO-9001:2000, který zákazníkům zaručuje určitý lepší standard poskytovaných služeb a záruky zboží.

Zákazníkům se dnes vyplatí obětovat 1 až 2 hodiny svého času při konzultaci v sídle firmy a vybrat si ze skutečně široké nabídky kancelářského, kuchyňského a sedacího nábytku, podlahových krytin, stínících prvků oken, svítidel, květin a dalších doplňků.
Foto HSP, s.r.o.
Foto HSP, s.r.o.
Pak už mohou v klidu očekávat vytvoření architektonického návrhu interiéru v 3D, zpracování cenové specifikace a následné dodání a montáž celého interiéru. Dnes už skutečně není třeba žádné zdlouhavé obíhání obchodů a trnout v hrůze, že dodávky od více výrobců nebudou časově sladěny s našimi představami.

HSP s.r.o. – to je záruka kvality poskytovaných služeb, slušného jednání se zákazníkem a nízkých cen, které jsou mnohdy nižší než v maloobchodě. Hlavní výhodou je samozřejmě komplexnost poskytovaných služeb. Firma působí na našem trhu 10 let a za tu dobu prověřila za nás (své zákazníky) mnoho českých i zahraničních výrobců nábytku. Proto také poskytuje delší záruční lhůty než je běžné a zákazník má jistotu, že zakoupené zboží je skutečně kvalitní a bude mu sloužit k plné spokojenosti mnoho let. Určitě se zde nesetkáte se známými pojmy z maloobchodu typu: „To nemáme, neděláme nebo dokonce neumíme“. HSP má totiž 3 montážní party a vlastní truhlárnu na výrobu atypických prvků nábytku.

Firma se svým rozsahem (21 zaměstnanců) řadí k menším, ale rozsahem zakázek (50 až 60 mil. ročně) se drží stále na předních místech v republice. Mottem firmy je: „Poskytovat kvalitní, moderní i funkční řešení interiéru a pomoci tak zlepšit pracovní podmínky i prestiž svým zákazníkům. Perfektním servisem být k dispozici všem svým klientům“. To samo hovoří o snaze maximálně uspokojit každého. Mnozí zákazníci se již vrací do HSP při vybavování svých nových interiérů s důvěrou, kterou získali před lety, kdy začali využívat vybavovacího servisu HSP.
Foto HSP, s.r.o.
Foto HSP, s.r.o.

Noví zákazníci mohou získat informace na stránkách www.hsp-nabytek.cz, kde je (stejně jako na prezentačním CD) uvedena asi desetina zboží dodávaného firmou HSP, jak smutně poznamenává obchodní ředitel firmy. Najdete zde desítky až stovky kanceláří, kuchyní, sedacích souprav, ložnic, židlí a dalšího zboží.
Tato „desetina“ je však svým záběrem tak rozsáhlá, že jistě uspokojí i náročného zákazníka. Je to však zejména výběr zboží, ve kterém je firma HSP tzv. dobrá. To znamená – nejlepší ceny, nejlepší kvalita, nejdelší záruku a nejrychlejší dodací lhůty.

Co říci závěrem? Snad jen, že pokud si chcete při vybavování svého interiéru ušetřit čas, nervy a peníze zastavte se rozhodně v sídle HSP s.r.o v Podbělohorské ul. 12 na Praze 5, nebo volejte na tel. č. 257 319 191-6 a pozvěte si obchodního zástupce firmy HSP k sobě.
Více samozřejmě najdete na stránkách www.hsp-nabytek.cz, katalog pak na www.hsp-nabytek.cz/products.
Foto HSP, s.r.o.
Foto HSP, s.r.o.