Konstrukce příček

Konstrukce příček

Příčky především prostorově vymezují interiér domu. Jejich skladba se od obvodových stěn zásadně liší.

Chcete bydlet do jediného měsíce?

Chcete bydlet do jediného měsíce?

Montované domy jsou bezesporu hitem současnosti. Chcete však bydlet do jednoho měsíce od zahájení výstavby, přitom levně, komfortně a s 30 letou zárukou na konstrukci? I takové typizované montované dřevostavby existují.

Exkluzivní nabídka domů na klíč!

Exkluzivní nabídka domů na klíč!

Proč byste nemohli bydlet v novém ještě letos? Nechte se inspirovat promyšlenými dispozicemi typových dřevostaveb Ivana a Irena. Váš nový a přitom úsporný dům může stát do 3 až 4 měsíců od vydání stavebního povolení.

Proč se rozhodnout pro montovaný dům?

Proč se rozhodnout pro montovaný dům?

Stavba domu je jedno z nejdůležitějších a nejzásadnějších rozhodnutí v životě. Proto je důležité ujasnit si, co od bydlení očekáváte. Chcete-li bydlet v novém za pár týdnů – nechte si smontovat dům. Nemůžu ve dřevěném domě vyhořet? Neprodělám kalhoty za energie? Nesežerou mi střechu nad hlavou škůdci? Můžeme vás ujistit o pravém opaku. Výhod montovaných domů je celá řada, pojďme si je představit.

Atraktivní bydlení s kompletní výbavou

Atraktivní bydlení s kompletní výbavou

Rozhodnutí pro stavbu domu je jedno z nejdůležitějších v životě člověka. Neméně důležitá je i volba správné technologie. Ještě předtím, než se definitivně rozhodnete, uvedeme několik podstatných důvodů, proč dávat přednost právě montovanému dřevěnému domu.
Znáte základní vlastnosti montovaného domu, jeho skladbu a délku vlastní montáže domu?
Čtěte dále...