Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz) Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Garáž, přístřešek pro auto či pergola – to jsou typy staveb, se kterými většina majitelů rodinných domů do budoucna počítá, nebo je alespoň zvažuje. Naopak zahradní domky jsou velmi nedoceněné a mnozí z nás o jejich výstavbě na pozemku ani nepřemýšlí. To je ale velká škoda, protože právě zahradní domky mohou nabídnout mnoho využití, a není to jen uskladnění zahradní techniky a nářadí. Pojďme se tedy podívat, za jakým účelem lze zahradní domek smontovat.

Co je to zahradní montovaný domek?

Ocelová a vysoce kvalitní stavba, která však od té zděné na pohled nemusí být k rozeznání. Ano, tak dobře mohou montované domy vypadat. Jejich výhodou je přitom rychlost montáže – během pár hodin je stavba hotová. Zateplený zahradní domek navíc zvyšuje uživatelský komfort. Inovativní omítka vytváří moderní dojmy a domek tak vypadá jednoduše skvěle. A jak jej využít? Variabilita vás možná překvapí, inspirujte se.

Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)
Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)

Prostorná dílna nebo ateliér v blízkosti domu

Montovaný zahradní domek s omítkou skvěle zapadne k hlavní stavbě, díky čemuž z něj můžete vytvořit doplňkové zázemí pro ničím nerušenou práci. Právě proto je v oblibě kombinace garáže a dílny, domek ale může být i alternativou klubovny, herny nebo ateliéru. Stačí si vybrat rozměry, vzhled a specifikaci – a váš pracovní koutek může být připraven už za jediný den.

Další využití pro zahradní domky

Mezi další možnosti využití těchto nevelkých staveb patří například právě uskladnění veškeré zahradní techniky jako je sekačka na trávu, vysavač listí či motorová pila. Poskytují totiž suché prostory s ideálními podmínkami pro úschovu nástrojů, které by se mohly při nesprávném skladování znehodnotit. V neposlední řadě bychom ze zahradního domku mohli vytvořit například útočiště pro návštěvy nebo privátní wellness zónu.

Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)
Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)

Netroufáte si na stavbu domku „od nuly“? Nevadí!

Dnes již není nutné začínat stavbu zahradního domku kreslením technických výkresů, náročnou přípravou dřeva, nářadí a veškerých potřebných komponentů. Je tu totiž možnost zakoupení již hotového zahradního domku na klíč, který vám jednoduše během jediného dne smontujeme. Jedná se o velmi rychlý a nenáročný způsob, jak na svůj pozemek umístit kvalitní domek přesně dle vašich požadavků. A jaké jsou další výhody montovaných zahradních domků?

  • rychlá a jednoduchá montáž
  • stylový a moderní design stavby, který bude ladit s vaším domem
  • více vnitřního prostoru – konstrukce je velmi stabilní, ale zároveň má mnohem menší tloušťku než klasické zdivo. Z toho důvodu uvnitř stavby nalezneme až o 24 % více místa
  • možnost volby velikosti, typu, počtu oken a jejich umístění
  • různý způsob využití od skladovacích prostor až po garáž. Některé montované domky dokonce disponují přístřeškem
Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)
Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)

Chcete si splnit váš sen? Nemusíte pro něj dělat nic složitého. V konfigurátoru z pohodlí domova zadejte parametry vašeho moderního zahradního domku včetně finálního vzhledu. Přehledný systém vám navíc okamžitě zobrazí cenu – a tak přesně víte, jakou investici vaše představa vyžaduje. 

Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)
Zahradní domek (Zdroj: modernigaraze.cz)
Moderní Garáže s.r.o. Poslat poptávku