Moderní design nových nástěnných vysílačů perfektně zapadá do každého interiéru (Zdroj: becker-motory.cz) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Společnost Becker-motory uvádí na trh novou generaci oblíbených rádiových nástěnných vysílačů řady Centronic. Nově jsou do nabídky zařazeny modely EC411-III, EC415-III a MC411-III. Inovace nástěnných vysílačů je patrná na první pohled i dotyk – jde o nový, moderní design a další vyladění detailů. Všechny nástěnné vysílače jsou vybaveny moderními světelnými LED kontrolkami a umožňují snadnou montáž na stěnu. Optimalizací prošlo také rozdělení kanálů a životnost baterií ve vysílačích. Novou generaci vysílačů lze integrovat do ovládacích programů mnoha renomovaných výrobců. Jediným předpokladem je rámeček s otvorem o rozměru 55 x 55 mm. Vysílače lze využít k individuálnímu, skupinovému i centrálnímu řízení. 

Nová paměťová funkce modelu MC411-III

Model EC411-III je vybaven jedním kanálem, model EC415-III celkem pěti kanály. Jednokanálový nástěnný vysílač MC411-III disponuje navíc paměťovou funkcí. Tato funkce „memo“ představuje nejjednodušší variantu časovače. V rámci 24 hodin lze naprogramovat dva časy – „nahoru“ a „dolů“, které se opakují každý den. Nastavení je přitom velmi jednoduché: v požadovaném čase stačí podržet stisknuté povelové tlačítko, než roleta při krátkém zastavení požadavek potvrdí. Pokud si například přejete, aby se roleta vytáhla ráno v 7.00 hod., je třeba v tuto dobu jen podržet stisknuté tlačítko na vysílači. Totéž pak platí i pro stažení rolety ve večerních hodinách. Přijímače lze samozřejmě obsluhovat také manuálně, automatický provoz není jediná možnost obsluhy. Pomocí tlačítka na přístroji lze automatický provoz kdykoli aktivovat či deaktivovat. Nedělní vyspávání tak nebude nic rušit. 

Při výměně baterií nedochází ke ztrátě uložených údajů, v přijímači jsou uloženy dlouhodobě, dokud je uživatel nevymaže. 

Inovace nástěnných vysílačů je patrná na první pohled i dotyk (Zdroj: becker-motory.cz)
Inovace nástěnných vysílačů je patrná na první pohled i dotyk (Zdroj: becker-motory.cz)