Rok 2009 v realitách na jihu Čech

Rok 2009 v realitách na jihu Čech

Rozhovor s Petrem Šťavíčkem na téma: „Rok 2009 v realitách na jihu.“ Jak se období krize v jihočeském regionu projevilo v cenách nemovitostí a další otázky jsme položili jednateli společnosti RK Stejskal.

Jaké služby můžete čekat od CENTURY 21<SUP>®</SUP>?

Jaké služby můžete čekat od CENTURY 21®?

CENTURY 21® je realitní síť, která se na český trh vřítila dravě a sebevědomě. Co od ní můžete očekávat, na které projekty se zaměřuje a čím je vůbec charakteristická? Jaké má CENTURY 21® cíle a kam až může dojít?

Věříte na geopatogenní zóny?

Věříte na geopatogenní zóny?

Současné názvosloví pochází z řečtiny, kdy geo znamená země a pathos utrpení či nemoc. Můžeme tedy hovořit o utrpení (nemoci), které pochází ze země. Mnozí v geopatogenní zóny nevěří, avšak už jen náš pes či kočka naznačí, že něco opravdu není v některých místech bytu v pořádku.

Pusťte do bytu a do života novou energii!

Pusťte do bytu a do života novou energii!

Uspořádáním nábytku uvnitř domu, aby se v něm dobře žilo, řeší nauka feng-šuej. Při zařizování bytu se i v dnešní době vyplatí mít na zřeteli základní principy. Zjistíte-li, že prostor, v němž žijete, je nevyvážený, s pomocí feng-šuej napravíte cokoliv. Znalci tohoto umění vás překvapí spoustou velmi praktických a v konečném sledu velmi logických rad. Pojďme se na ně podívat...

Kupujeme nemovitost podle feng-šuej

Kupujeme nemovitost podle feng-šuej

Čínská nauka feng-šuej začíná stále více pronikat i k nám, do Evropy. Učení, které se zabývá studiem energie mezi nebem a zemí ve vztahu k člověku, a kterého se uplatňuje zejména při stavbě domu a jeho zařizování. Umění radí, jak situovat nejen dům či byt, ale i jednotlivé místnosti.

Kde je možné koupit pozemky v Českých Budějovicích?

Kde je možné koupit pozemky v Českých Budějovicích?

V současné době lze hovořit o zvýšeném zájmu ze strany klientů o zprostředkování prodeje pozemků, určených pro zástavbu k individuálním účelům. Tento obecný trend s sebou přináší i postupné zvyšování cen těchto zobchodovatelných pozemků, na druhou stranu i vzrůstající nároky ze strany klientů. V oblasti Českých Budějovic patří mezi standardní požadavky inženýrské zasíťování, či jeho blízký dosah. Dále hraje pro kupující důležitou roli lokalita nabízených pozemků k prodeji, zejména pak i dosah MHD. Cenové spektrum je poměrně rozsáhlé a to v rozmezí 600 - 1.800 Kč/m2.