Střešní krytina Ruukki Hyygge Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Střešní krytina Ruukki Hyygge už není tak docela novinkou, ale její nadčasová elegance ji i po několika letech staví do role nepřehlédnutelného lídra střešních krytin, které jsou v souladu se současnými trendy v architektuře. Tato maloformátová střešní krytina se vyznačuje příjemnou jednoduchostí a čistý dojem, který vyvolává, harmonizuje celkový vzhled domu. Tímto svým kouzlem pak přispívá ke klidnému vizuálnímu zážitku pro všechny, kteří se s ní setkají.

Rozjímající člověk vždy směřuje svůj pohled vzhůru k nebi. Když se v tom směru vaše oči zastaví na střeše Ruukki Hyygge, můžete se klidně dívat nerušeně dál. Na místo vyrušení si svůj soulad udržíte a třeba dostanete novou inspiraci stejně, jako se to stalo tvůrcům tohoto originálního řešení.

Příkladem takového pohledu je výhled na tento rodinný dům v Pobaltí.

Nerozptylovat se od podstaty a vyzdvihovat to, na čem nám skutečně záleží. Přitom se nevyčleňovat z přírody a vnímat její soulad. Toto je cesta k jednoduchému životnímu štěstí tzv. Hygge,” vysvětluje Jan Hála z divize střešních krytin Ruukki.

Střešní krytina Ruukki Hyygge
Střešní krytina Ruukki Hyygge

Harmonie se skvělými vlastnostmi

Ruukki Hyygge je vyrobena ze švédské oceli nejvyšší kvality. Plech o tloušťce 0,6 mm je k dispozici v povrchových úpravách Pural Matt BT (Ruukki 50+) a GreenCoat Crown BT (Ruukki 40) s tím, že odstín RR22 šedá je k dispozici pouze v povrchové úpravě Pural Matt BT (Ruukki 50+). Lehce matný povlak je velice odolný proti poškrábání a vlivům slunečního záření.

Střešní krytina Ruukki Hyygge je dostupná ve dvou třídách kvality Ruukki 50 Plus a Ruukki 40. Tím získá každý majitel nové střechy technickou záruku 50 resp. 40 let. 

Střešní krytina Ruukki Hyygge
Střešní krytina Ruukki Hyygge

Zajímavostí tohoto řešení je inovativní uspořádání příčných a podélných kotvení, které umožňuje pohledově skrýt vzniklé spoje a podpořit ničím nerušený elegantně sjednocený prostor.

Ruukki Hyygge je dodávána ve čtyřech nejpopulárne?jších barvách, které patří k modernímu 
stavitelství - šedé, antracitové, černé a tmavě šedé. Tato střešní krytina je k dispozici ve variantě s prolisy, které podtrhují moderní vzhled střechy.

Pro každého, kdo má rád soulad nejen na své střeše, je tu řešení jménem Hyygge!

Střešní krytina Ruukki Hyygge
Střešní krytina Ruukki Hyygge

RUUKKI

Ruukki CZ s.r.o. patří do finského koncernu Ruukki Construction, který poskytuje služby zákazníkům ve stavebnictví. Na českém trhu nabízí Ruukki CZ širokou škálu produktů a služeb – ocelové střešní krytiny, okapy, střešní bezpečnostní prvky, fasádní systémy, sendvičové panely aj.

Více na www.ruukki.cz | www.ruukkistrechy.cz

Ruukki CZ s.r.o. - sídlo Poslat poptávku