Jednopodlažní bezbariérová a slunná dřevostavba Solaris Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Solaris je opravdu krásné jméno pro víno i pro dům. Solaris je totiž dům plný slunce. A hrozny vinné révy vyžadují totéž. Navíc jde o dům, který má vše a dokonce ještě více, než byste čekali.

Solaris je dům, který se stane vaším domovem od prvního okamžiku. Jde o jeden z nejkrásnějších domů od společnosti HK-DŘESTAV. Tato moderní dřevostavba je nejen pohledná, sympatická, ale také vzdušná a prostorná. Svým tvarem přitom poskytne dostatek soukromí a nenechá vás na pochybách, že volba Solarisu od Dřestavu byla jedním v nejlepších rozhodnutí vašeho života. 

Ve firmě HK-DŘESTAV jsou pyšní, že vám mohou takový dům nabídnout. Solaris je sázkou na jistotu kvalitního a energeticky úsporného bydlení. Na zastavěné ploše 165,6 m2 přitom najdete 131,15 m2 plochy užitné, přesněji řečeno bezbariérového a prosluněného bydlení. Dispozice domu jsou sice 4+kk, ale celková užitná plocha jasně naznačuje, že tísnit se v domě jménem Solaris rozhodně nebudete. A spotřeba energie? Ta je v tomto domě téměř nulová.

Jednopodlažní bezbariérová dřevostavba Solaris, pohled na hlavní vstup do domu směrem z ulice
Jednopodlažní bezbariérová dřevostavba Solaris, pohled na hlavní vstup do domu směrem z ulice

Kromě velkorysého hlavního obytného prostoru o ploše více jak 45 m2 (obývací pokoj, kuchyně a jídelní kout) v domě najdete prostornou ložnici (téměř 20 m2) a další dva pokoje, každý o ploše 13 m2. Jako bonus má ložnice vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, v domě je však ještě jedna prostorná koupelna i s vanou a WC a ještě jedno samostatné WC. Čili ranní a večerní fronty na záchod a osobní hygienu se zde nekonají. Navíc je v domě kromě chodby propojující místnosti a prostorného zádveří také technická místnost, do které se vejde vše potřebné. Veškeré technické zázemí domu. A ta je samozřejmě přístupná hned ze zádveří.

Přistup na terasu je umožněn jak z hlavního obytného prostoru, tak z každého ze tří samostatných pokojů klidové zóny. Luxus maximálního možného propojení se zahradou.

Půdorys bungalovu Solaris
Půdorys bungalovu Solaris

Dispozice jednopodlažního domu Solaris

  • Konstrukce: dřevostavba
  • Obytných místností: 4+kk
  • Nadzemních podlaží: 1
  • Zastavěná plocha: 165,60 m2
  • Užitná plocha: 131,15 m2
  • Tvar střechy: sedlová
  • Spotřeba energie: téměř nulová