Rodinný typový dům Apollo je dům menší velikostní kategorie. Jeho noční klidová část je osazena do podkroví a z boku domu je navrženo suché stání pro osobní automobil. Postavit jej však lze i v zrcadlovém obraze, bez stání nebo s klasickou garáží. Dům Apollo je navíc možné podsklepit. Přízemí má užitkovou plochu 64,7 m2 a první podlaží 62,5 m2.

Typový dům Apollo
Typový dům Apollo
Projekt moderního typového domu Apollo je navržen a zařazen do nabídky typových projektů v rámci spolupráce společnosti G SERVIS CZ, s.r.o. a společnosti Velux Česká republika, s.r.o. Získal 1.místo v soutěži časopisu Dům a Zahrada 'Top Domy 2005' a druhé místo v soutěži časopisu Můj dům o „DŮM ROKU 2009.“

Porota soutěže DŮM ROKU 2009 velmi kladně hodnotila především tvarovou a dispoziční úspornost, která zároveň nabízí potřebný obytný komfort. V soutěži se utkalo 23 staveb realizovaných podle typových a developerských projektů a 42 staveb individuálních.
Půdorys přízemí
Půdorys přízemí
Typový dům Apollo
Typový dům Apollo
A k těmto úspěchům ještě připočtěme právě ocenění serveru ČESKÉSTAVBY.cz „Typový dům měsíce září 2009.“ Dům Apollo je na první pohled velmi vkusný a zaujme kombinací přírodních materiálů i zajímavým řešením střešních oken. Svými rozměry se přitom hodí i na malé pozemky.

Oceněný dům Apollo je určen pro 4 až 5 člennou rodinu, má 5 obytných místností a zastavěnou plochu 88,6 m2. Jeho celkový obestavěný prostor činí 561,2 m3, sklon střechy 43o a výška jejího hřebene 7,2 m. Celková užitková plocha domu je 127,2 m2, celková obytná plocha 84,5 m2 a orientace hlavního vstupu S, SV, či V.
Půdorys poschodí
Půdorys poschodí
Pohledy
Pohledy
Projektová dokumentace rodinného domu dodávaného firmou G SERVIS CZ, s. r. o., slouží nejen pro stavební řízení, ale i pro vlastní realizaci stavby, je zpracována podle vyhlášky 499/2006 Sb a zahrnuje veškeré nezbytné náležitosti.

Inspirujte se typovým domem, který si neklade velké nároky na okázalost, přitom však bohatě vyhoví potřebám 5 členné rodiny.
Pohledy
Pohledy
G SERVIS CZ, s.r.o. Poslat poptávku