Výrobní areál společnosti MONT-KOVO

Společnost MONT-KOVO, která se zabývá dodávkou montovaných hal na klíč slaví letos výročí – 25 let od svého založení. Za dobu své existence se transformovala z firmy o 5 zaměstnancích s domácími výrobními podmínkami na společnost o 90 zaměstnancích se sídlem v Břestě a areálem v Hulíně se čtyřmi výrobními halami a technologiemi, o kterých se jim nikdy nezdálo.

MONT-KOVO spol. s r.o. je dnes firma, která staví na tradici, bohatých zkušenostech, vlastním týmu pracovníků a velké samostatnosti a soběstačnosti. Společnost se neustále snaží zlepšovat pro své haly a ocelové konstrukce technologie, procesy a postupy, což dokazuje i neustálý rozvoj výroby a oblastí činnosti. Pro MONT-KOVO je velmi důležitá kvalita a spokojenost zákazníků, proto se firma snaží dlouhodobě spolupracovat s nejlepšími dodavateli materiálů a technologií především z České a Slovenské republiky. Za 25 let historie firma zrealizovala více jak 750 montovaných hal pro malé i velké společnosti. Montované haly jsou vždy projektované se snahou o maximální funkčnost, moderní design a snížení investičních nákladů efektivním řešením ocelové konstrukce a zkrácením doby montáže. Velkou satisfakcí jsou pro MONT-KOVO stále se vracející zákazníci, kteří společně s firmou vyrostli a v dnešní době již mají postavených třeba i deset montovaných hal od MONT-KOVO.

MONT-KOVO vyrábí ve vlastních moderně vybavených prostorech a haly následně montuje sedm montážních skupin na daném místě realizace, a to v rámci České republiky i zahraničí. MONT-KOVO si lze vybrat jako generálního dodavatele stavby a zrealizovat celou montovanou halu na klíč. Společnost zákazníkovi nabízí takové řešení objektu nebo areálu, které je pro něj nejvýhodnější, a které jej bude v podnikatelské činnosti dokonale reprezentovat. V referencích firmy můžete najít nejrůznější druhy průmyslových, administrativních, zemědělských, velkoobchodních a maloobchodních hal, sportovních zařízení, autosalonů, konstrukcí pro technologie a různých přístřešků.

Zákazník si u společnosti MONT-KOVO může nechat zdarma vytvořit nezávaznou cenovou nabídku haly či generální dodávky stavby a může vždy očekávat vstřícnost, zkušenosti a vysokou úroveň poradenství v této oblasti.

Více informací, fotografií, videí z dronu a časosběrných video referencí můžete nalézt na stránkách www.montkovo.cz.