Dům jedním tahem, bungalov postavený z lehkého keramického betonu Liapor Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Krása montovaných staveb je v jejich rychlosti. Ta je v porovnání s klasickou cihlovou výstavbou opravdu závratná. U některých stavebních systémů je však rychlost vykoupená nízkou kvalitou a životností domu. To ale není případ Domů jedním tahem z lehkého keramického betonu, které spojují výhody montované stavby a pevného dlouhověkého materiálu. Hrubá stavba bungalovu trvá jen 1 den, dům k dokončení je připravený do 2 měsíců a stěhovat se můžete už za půl roku. Na rozdíl od některých konkurenčních stavebních systému bude tento montovaný dům stejně dobře sloužit vám i několika dalším generacím.

Rychlost výstavby i další výhody si vyzkoušeli také majitelé bungalovu Plutos ze Středočeského kraje, kteří v něm bydlí už 6 let.

“Příprava stavby a stavba samotná běžely jak na drátkách. Ráno jsme odjeli do práce a odpoledne už bylo postaveno. Dům jsme přebírali od DJT za pár týdnů ve fázi “k dokončení”. To jsme si zajistili částečně svépomocí a částečně s místními firmami. Díky tomu se nám povedlo dost ušetřit. Ani dnes bychom neměnili,” říkají majitelé domu. A vedoucí prodeje Dům jedním tahem Roman Ullmann dodává: “Našim zákazníkům nabízíme to, co nikdo jiný na stavebním trhu. Kombinaci velmi rychlé výstavby a domu se skvělými vlastnostmi, který bude sloužit bez problémů a bez ztráty hodnoty nejen jejich dětem, ale také vnoučatům a pravnoučatům. Díky předání domu ve fázi “k dokončení” mohou na finalizaci domu ušetřit až 20 % při porovnání s domy na klíč. Od nás získají navíc podrobný manuál k úspěšnému dokončení domu.

Dům jedním tahem, bungalov postavený z lehkého keramického betonu Liapor
Dům jedním tahem, bungalov postavený z lehkého keramického betonu Liapor

Objevte všechny výhody Domů jedním tahem z lehkého keramického betonu na www.dumjednimtahem.cz a vyberte si jeden z 20 typových projektů zdarma.