Vytápějte tepelnou energií vzduchu Zobrazit fotky zobrazit 11 fotek

Ve vzduchu nashromážděná sluneční energie je nevyčerpatelným zdrojem bez emisí. Tepelné čerpadlo REMKO získává 75% bezplatné energie ze vzduchu a je funkční i v zimě do teploty – 18 stupňů Celsia. Pouze 25% energie pro jeho pohon musí být dodáno elektrickým proudem. Invertorová tepelná čerpadla jsou konstruována tak, aby dosáhla úsporu energie s co největší účinností a životností.

Invertorová tepelná čerpadla REMKO vzduch-voda

Na základě výkonových ukazatelů přezkoušených státní zkušebnou TŮV byla tepelná čerpadla zařazena do seznamu držitelů pečetě kvality EPHA (Evropská asociace výrobců tepelných čerpadel). Výkonová řada tepelných čerpadel REMKO byla v tomto roce rozšířena o tepelné čerpadlo CMF 320 Duo s topným výkonem do 32 kW a tím bylo reagováno na připomínky zákazníků požadující tepelný výkon nad 16 kW. Tepelná čerpadla REMKO jsou vyráběna v devíti provedeních s možností je kombinovat dle potřeby zákazníka se systémy pro ohřev teplé vody pomocí solárních systémů, kotlů a vyrovnávacích zásobníků o objemu až 2x 1.000 litrů.
V případě potřeby lze v letním období aktivovat i funkci chlazení. Tepelná čerpadla mohou pracovat v systému s jedním bivalentním zdrojem tepla. Tepelná čerpadla REMKO -  to je kvalita se systémem.
CMF 320
CMF 320
CMT 120
CMT 120

Invertorové stacionární splitové a multisplitové klimatizační přístroje REMKO

Invertorová technika šetří energetické náklady a umožňuje vyšší komfort snížením kolísání teploty vzduchu v místnosti na minimum. Z tohoto důvodu se firma REMKO zaměřila na výrobu klimatizačních přístrojů s touto technologií.

Princip činnosti invertorového klimatizačního zařízení:

Stoupá-li teplota v místnosti, invertor se pozvolně spíná a chladí pouze tak dlouho, dokud není dosaženo požadované teploty v místnosti. Následkem toho dochází k minimálnímu kolísání teploty vzduchu na minimum a tím zůstává klimatizační zařízení pod optimálním zatížením. To šetří nejen náklady na energii, ale současně je zabráněno nežádoucím náběhovým hlukům. Invertorové klimatizační přístroje chladí i topí až do – 15 oC. Chladící výkon od 2,6 kW do 10,6 kW, topný výkon od 2,9 kW do 11 kW.
Venkovní díl
Venkovní díl
Nástěnný díl
Nástěnný díl
Nástěnný podstropní díl
Nástěnný podstropní díl
Stropní díl
Stropní díl
Nástěnný díl
Nástěnný díl

Mobilní klimatizační jednotky REMKO

Použitelné ihned a kdekoli. Mobilní klimatizační jednotky jsou ideálním řešením tam, kde nelze instalovat stacionární klimatizační zařízení. Lze je použít prakticky kdekoli. Pouze je třeba mít k dispozici elektrickou zásuvku. V sortimentu jsou mobilní klimatizační jednotky s chladícím výkonem od 2,6 kW do 4,8 kW.
Novinkou v letošním roce je invertorová mobilní splitová klimatizační jednotka RKL 490 DC, která pracuje na stejném principu jako invertorové stacionární splitové klimatizační zařízení a dosahuje tak snížení provozních nákladů.

Více informací najdete na www.remko.cz.
RKL 490 DC
RKL 490 DC
MKT 250
MKT 250
RKL 290-350
RKL 290-350