Předokenní rolety (Zdroj: SUYS Czechia) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Zima je tu a vy přemýšlíte, jak byste mohli ušetřit nějaký ten peníz na energiích? Pak tu jste správně. Máme pro vás jednoduché řešení v podobě předokenních rolet. Čtěte dále a dozvíte se více.

Jak pomáhají předokenní rolety šetřit na energiích?

Předokenní rolety jsou nejen praktickým doplňkem, který zvyšuje komfort bydlení, ale také umí účinně snižovat spotřebu energie v domácnosti. Ptáte se jak? Předokenní rolety tvoří izolační vrstvu mezi oknem a vnějším prostředím, čímž zabraňují úniku tepla v zimě a přehřívání v létě. Tím se snižuje potřeba vytápění nebo naopak klimatizace, což se kladně projeví na účtech za energie.

Zima a předokenní rolety – hlavní výhody

V zimě si chceme doma užívat tepla a pohodlí. Co když nám ale do domu táhne a máme v něm zimu, která se pojí se zvýšenými náklady na vytápění? Naštěstí existuje jednoduché a efektivní řešení – předokenní rolety.

  • Chrání okna před poškozením mrazem, sněhem nebo větrem.
  • Předokenní rolety zvyšují soukromí a bezpečnost vašeho domu.
  • Brání průniku světla, což může být užitečné, pokud se vám nechce z postele.
Předokenní rolety (Zdroj: SUYS Czechia)
Předokenní rolety (Zdroj: SUYS Czechia)

Řídící systém maximalizuje úspory

Díky řídícímu systému můžete nastavit předokenní rolety tak, aby se automaticky otevíraly a zavíraly podle potřeby. Využijete tak přirozené světlo a teplo slunce, když je to možné a v ostatních případech můžete lehce vytápět. Řídící systém spolu s předokenními roletami vám tak pomůže maximalizovat úspory a zároveň zlepší komfort vašeho bydlení.

Jak ušetřit ještě více díky státu?

Pokud plánujete rekonstrukci nebo výstavbu domu, máte nyní možnost investovat do venkovního stínění s podporou až 50 tisíc korun z programu Nová zelená úsporám od Ministerstva životního prostředí. Po podání žádosti můžete získat finanční podporu ve výši 1 000 korun na metr čtvereční pro tradiční venkovní rolety s ručním ovládáním, a pokud se rozhodnete pro inteligentní ovládání, dotace se zvýší na 1 500 korun na metr čtvereční plochy. Tímto způsobem můžete efektivně modernizovat svůj domov s výhodnou podporou na venkovní rolety.

SUYS Czechia s.r.o. Poslat poptávku