Jak odstranit vlhkost ve zdivu?

Jak odstranit vlhkost ve zdivu?

Vlhké zdivo je problém, který se zvláště po zimě může objevit v domech. Zdánlivě nenápadné, stále se zvětšující skvrny na zdech mají katastrofální následky. Včasné řešení je dlouhodobě účinné a v porovnání s pozdějšími škodami i efektivní.

Conluto, stavební materiál z hlíny

Conluto, stavební materiál z hlíny

Znáte stavební materiál 100% vyrobený z hlíny, který můžete použít jako omítku, stavební desky, hliněné kameny i zateplovací systémy? 100% přírody máte na dosah.

Nová omítka - šaty pro váš dům

Nová omítka - šaty pro váš dům

V dobách dávno minulých se domy pyšnily překrásně zdobenými fasádami a tak je tomu i dnes, i když se od složitě dekorativních vzorů dávno ustoupilo a přednost dáváme jednoduchosti. Omítky ale plní nejen funkci dekorační, kdy dům zkrášlují a dodají mu osobitý ráz, ale především funkci ochrany před vlivy okolí.

Znáte akrylátové omítky JUB?

Znáte akrylátové omítky JUB?

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv ztvárnění fasády, požadavky budou stále stejné. Schopnost regulovat prostup vlhkosti, zajistit ochranu domu před vodou, eliminovat nežádoucí procesy při výkyvech teplot a v neposlední řadě i estetické hledisko. Proč si vy

Co ještě nevíte o omítkách?

Co ještě nevíte o omítkách?

Omítky plní dvě základní funkce. Chrání stavební konstrukce před vnějšími i vnitřními vlivy prostředí a zároveň stavbu zkrášlují a dodávají jí osobitý výraz.
Pokud jsou v domě provedeny rozvody veškerých instalací, může se přistoupit k provedení vnitřních omítek.Ty jsou totiž konečnou povrchovou úpravou a v převážné míře jsou dále upravovány pouze nátěrem.