Sítě proti hmyzu v provedení Slim (Zdroj: Rolrols) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Plisované sítě proti hmyzu (zejména dveřní) jsou nejprodávanější variantou především kvůli své robustní konstrukci a tvrzené síťovině, vyvinuté proti potrhání od domácích mazlíčků. Zajišťují bezbariérový přístup a lze je aplikovat na velké plochy, jako jsou například HS portály, francouzské dveře, balkóny a mnoho dalších.

Maximální rozměry plisovaných sítí proti hmyzu: 2000 x 3200 mm (jedno křídlo) a 4000 x 3200 mm (dvě křídla proti sobě).

Dveřní plisované sítě se nejčastěji osazují na dveřní rám za pomocí odsazovacího profilu. Spodní část sítě ukončuje pojezdový profil, který zároveň slouží jako vedení. Výška potahového madla je variabilní a lze jej tak libovolně posouvat. V zavřeném stavu je síť díky konstrukci chráněna proti nepříznivému počasí a tvoří tak krytý paket. Maximální těsnost dveřního systému a pohodlné ovládání zaručuje pojezdový řetěz s kluznou lištou.

Dveřní plisované sítě proti hmyzu (Zdroj: Rolrols)
Dveřní plisované sítě proti hmyzu (Zdroj: Rolrols)

Okenní plisované sítě se nejčastěji osazují přímo na rám okna bez odsazovacího profilu. Subtilní konstrukce tak výrazně neovlivní vzhled okna. Síť lez libovolně vytahovat za potahový profil.

Provedení slim

Speciální dveřní a okenní plisé síť v úzkém provedení nachází uplatnění zejména u realizací, kde se vyskytují předokenní žaluzie a rolety, které zmenšují zástavbový prostor pro dveřní sítě.

Techniku plisovaných sítí lze lakovat takřka do jakýchkoliv hladkých a strukturovaných barev. Nejkvalitnější povrchy tvoříme společně s renomovanými výrobci práškových barev.

Pro nejnáročnější zákazníky lze celou techniku doplnit o speciální povrchy, vytvořené pomocí renolitových map. Tato technologie umožňuje roletu či její části povrchově upravit do imitací různých dřevin včetně povrchové struktury.