Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

S blížící se zimou, kdy jsou energie drahé a větrání není tak jednoduché, roste obava ze zvýšené vlhkosti a tvorby plísní. I když je ještě nevidíte, plísně mohou být skrytými hrozbami ve vašem domě. Naše sada na zjištění plísní vám může pomoci chránit váš domov a zdraví.

Zjistěte jejich přítomnost dříve, než se vám ukážou

Plísně začínají růst neviditelně, skryté před vaším zrakem. Jejich přítomnost může být zvláště problematická v zimě, kdy je větrání domácnosti omezené. Naše sada vám umožňuje jednoduše a rychle zjistit, zda je váš dům ohrožen plísněmi. Stačí vzít vzorky se vzduchu a poslat je do laboratoře pro přesné vyhodnocení.

Sada na zjištění plísní
Sada na zjištění plísní

Prevence proti plísním

Včasné zjištění plísní je klíčem k prevenci vážných problémů v zimním období. Pokud zjistíte přítomnost plísní ještě předtím, než se stanou viditelnými, můžete přijmout včasná opatření k jejich odstranění a ochraně vašeho zdraví a majetku. Přijmout opatření včas je rozumnější, než čekat, až se problém projeví v plné síle.

Sady na zjištění plísní v interiérech nabízí zdravotně bezpečné, spolehlivé a cenově dostupné řešení k odhalení skrytých hrozeb ve vaší domácnosti. Buďte připraveni na zimu a jděte vstříc zdravému a bezpečnému prostředí ve vašem domě.

Objevte neviditelná rizika a ochraňte svou rodinu a dům před plísněmi v tomto zimním období. Objednejte si naši sadu na zjištění plísní ještě dnes a ujistěte se, že váš dům je připraven na chladné měsíce před sebou.

Sadu na zjištění plísní si objednáte na emailové adrese: info@inventer.cz nebo telefonicky na čísle +420 376 382 177.