Usedlost usazená v klidných kopcích javornického podhůří Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Představte si pohádkové místo, kde je všechno vzájemně propojeno v harmonickém souladu. Je možné takové místo vytvořit, nebo jej zvládne poskládat pouze sama příroda? To je otázka, která vás napadne, když se zastavíte v usedlosti, která přesně sedí do klidných kopců javornického podhůří. Všechno, co tu vidíme, je příjemně uspořádáno, ale když promluví svým hlubokým hlasem majitel domu, cítíme, že to tu celé vychází z jeho osobnosti. Máme pocit, že tohle je domov, jak má být, domov, který aktivně zasahuje do životů svých obyvatel v tom nejlepším slova smyslu. 

Když se podíváme vzhůru k nebi pro odpovědi, dostaneme další zásah. Nad dřevěnými stěnami se k nám obrací hladký hřbet střechy, která svojí sametovou jemností téměř láká k pohlazení. Nacházíme se na jednom z těch míst, kde nemohla být jiná střešní krytina než Ruukki Classic. Právě tady vyniká její lehkost, předávající kolemjdoucím divákům pocit svobody. A to je výhled, který nás zajímá a který nás nikdy neomrzí. 

Střešní krytina Ruukki Classic
Střešní krytina Ruukki Classic

Každá stavba, která k sobě přivolá střešní krytinu Ruukki Classic usiluje o výjimečnost. Tento její charakteristický rys vychází z důrazu tvůrců na každý detail. Právě lehkost a jednoduchost jí dodávají unikátní nezměnitelnou estetiku. 

Střešní krytina Ruukki Classic
Střešní krytina Ruukki Classic

Ruukki Classic oceňují i samotní klempíři, kteří si pochvalují velký rozsah možných délek, různé typy lemování, komínků, střešních lávek, žebříků a sněhových zábran. To všechno přispívá k rychlé, bezpečné a efektivní pokládce krytiny, ale i dlouhé životnosti a bezpečnému pohybu po střeše.

Střešní krytina Ruukki Classic
Střešní krytina Ruukki Classic

Dívejte se spolu s námi a inspirujte své okolí vlastními projekty, které předají pocit harmonie zase někomu dalšímu a nezdráhejte se vyslyšet volání vašeho domu, když si řekne o Ruukki Classic, dobře víte, že má pravdu.

Ruukki CZ s.r.o. - sídlo Poslat poptávku