Zvedněte si náladu vymalovaným bytem Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Léto se pomalu překlenuje v podzim a ten s sebou kromě posledních slunných dní přináší bohužel i dny o poznání chladnější. Proč se tedy nepřipravit na dobu, kdy bude každému z nás mnohem pohodlněji doma, než ve venkovním sychravém počasí?

O tom, jak působí barvy na lidský organismus, bylo již napsáno mnohé. Aniž bychom si to uvědomili, působí na naše pocity, ovlivňují naše nálady. Mají velký podíl na tom, zda nám bude v místnosti dobře či nikoli. Zejména proto je důležité, abyste ve svém domově využili barvy, které vám pomohou docílit příjemného pocitu a pohody.
S pomocí barev máte také možnost pracovat s prostorem, můžete jej opticky zvětšit, zmenšit či rozzářit. Zvláště v podzimních dnech není na škodu svou pozornost obrátit k teplejším barevným odstínům, které vám pomůžou navodit pocit tepla a pohody i přes nevlídné venkovní počasí.
Rozhodnete-li se pro novou malbu, je nutné zamyslet se nad tím, jakou barvu si zvolíte, aby malování proběhlo hladce a bez zbytečných obtíží. V tomto případě by kvalita malířské barvy měla být prioritou. Výborných výsledků docílíte s pomocí malířské barvy Jupol Gold, mezi jejíž přednosti patří vysoká bělost, kryvost a omyvatelnost. 
Právě díky výborné kryvosti nebudete muset kvůli stále prosvítajícímu podkladu pokoj mnohokrát přetírat, jak jste se s tím mohli setkat u některých jiných barev. Jestliže dáváte přednost barevným odstínům před bílým nátěrem, není to pro Jupol Gold překážka. Ze všech barev Jupol se právě Jupol Gold může pochlubit největší možnou nabídkou barevných odstínů tónovaných v systému JUMIX. Vaší fantazii se tedy meze nekladou. 
Obr: JUB
Obr: JUB
Ilustrační obr.: (www.shutterstock.com)
Ilustrační obr.: (www.shutterstock.com)
Při výběru barvy je rovněž nutné zohlednit, na jaké povrchy je možné barvu použít. Barva Jupol Gold je vhodná na různé typy povrchů, od štukových omítek, přes sádrokartonové či dřevotřískové desky, až po reliéfní tapety. Ve vašem rozhodování by mělo hrát roli také využití prostoru, který hodláte vymalovat. Zejména v pracovnách či dětských pokojích oceníte, že je barva Jupol Gold omyvatelná a odolná vůči čistícím prostředkům, které se v domácnostech běžně používají.
Samozřejmostí je také šetrnost k lidskému zdraví a životnímu prostředí. Této vlastnosti barvy je docíleno díky velmi nízkému obsahu těkavých organických látek – organických rozpouštědel, uvolňujících se do vzduchu při vysychání barvy. Obsah těchto látek je ve všech Jupol barvách o mnoho nižší, než je nejnižší přípustná hranice, která je povolena předpisy EU.
Pro více informací a inspiraci můžete navštívit internetové stránky www.jub.cz.
Ilustrační obr.: (www.shutterstock.com)
Ilustrační obr.: (www.shutterstock.com)
Obr: JUB, barevné palety
Obr: JUB, barevné palety