Bioklimatická pergola Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Pokud můžete, zkuste si na malý moment zavřít oči, uvolnit se a představit si vaši ideální možnost volného času. Bylo by to venku? V přírodě? Někde, kde příjemně hřeje slunce a nic vás neruší? Bylo by to místo, kde se můžete potkávat s přáteli a trávit čas s rodinou? Pokud ano, pravděpodobně do vaší představy dokonale zapadne bioklimatická pergola, která vše tak nějak lépe dokreslí…

O co se vlastně jedná?

Bioklimatická pergola je v současné době poměrně hojně skloňovaný výraz a právem! Jedná se totiž o moderní řešení zastínění na vaší zahradě, které je nejen designově velmi atraktivní, ale i funkční. Jednoduše by se dalo říci, že se jedná o pergolu s pohyblivými lamelami, díky které je možné zajistit lepší proudění vzduchu.

Bioklimatická pergola
Bioklimatická pergola

Soukromí a estetično

Rodinný dům je splněný sen mnoha lidí. A pokud k domu náleží ještě krásná zahrada s prostorem pro posezení s přáteli, zdá se, že se jedná o značku ideál. Bioklimatické pergoly vám umožní přizpůsobit si prostor přesně tak, jak chcete.

Pohyblivé lamely, které jsou součástí pergol vytvoří naprosto ideální klima a posezení s přáteli bude najednou o level výše. V případě horkého letního dne si užijete chladivý stín, při dešti se díky zavírací ”střeše” pohodlně skryjete. A co když je čas na “chytání bronzu”? Ani to není problém! Necháte lamely otevřené tak, jak budete potřebovat.

Bioklimatická pergola
Bioklimatická pergola

Za zmínku stojí bezpochyby bioklimatické pergoly oika® SUN, které nemají na trhu konkurenci. Můžete je postavit naprosto sólo nebo například u stěny domu - zkrátka jak vaše dispozice dovolí. Další benefit je, že pergoly můžete stavět modulově vedle sebe a vytvořit tak nadrozměrnou pergolu. A věc, kterou jistě ocení každý majitel této pergoly je, že ve všech stěnách pergoly možné použít stínící rolety, které vás ochrání před přímým sluncem, ale i deštěm nebo mrholením. Nejen, že to zvýší váš komfort, ale zároveň to dodá i větší pocit soukromí.

Bioklimatická pergola
Bioklimatická pergola

Navíc, pro trávení příjemných chvil ve večerních hodinách je možné po celém obvodu pergoly instalovat LED osvětlení a tím si prodloužit zábavu s přáteli.

Pokud vás idea této pergoly zaujala, navštivte webový konfigurátor, kde si můžete celou pergolu zkusit sestavit. Uvidíte ji komplet, a to včetně ceny.

Bioklimatické pergoly spojují vaše potřeby - eleganci, nadčasovost, funkčnost, pestrost a multifunkci. 

Moderní Garáže s.r.o. Poslat poptávku