Rohová venkovní žaluzie CORNER (Zdroj: ISOTRA) Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Rohová venkovní žaluzie CORNER ve spojeném provedení je ideálním řešením pro rohové portály domů a budov. Tento produkt mimo jiné řeší problém zastínění rohových oken bez toho, aniž by ve středu zůstávala vodící lišta a po vytažení žaluzie rušila celkový pohled z interiéru ven. 

Žaluzii lze ovládat elektronicky díky motoru, který je umístěn vždy ve větší ze dvou žaluzií, která se nazývá hnací žaluzie. Obě žaluzie se vytahují, stahují a naklápějí současně. Spojení lamel je realizováno nerezovým kuličkovým řetízkem v plastovém vodítku. Rohovou žaluzii CORNER lze použít pro vnější i vnitřní roh, vždy pro úhel 90°.

Rohová venkovní žaluzie CORNER, použít lze lamelu Cetta 80 Flexi nebo Zetta 90 (Zdroj: ISOTRA)
Rohová venkovní žaluzie CORNER, použít lze lamelu Cetta 80 Flexi nebo Zetta 90 (Zdroj: ISOTRA)

Vedení nerohových stran žaluzií je přípustné pouze ve vodicích lištách. Rohová žaluzie má standardní provedení spodní lišty (nekolmé provedení). Spodní lištu nelze naklápět (zůstává vždy v otevřené poloze). Pro rohovou žaluzii lze zatím použít pouze lamelu Cetta 80 flexi nebo Zetta 90, ale již nyní jsou ve vývojové fázi pro tento produkt na výběr další lamely.

Rohová venkovní žaluzie CORNER (Zdroj: ISOTRA)
Rohová venkovní žaluzie CORNER (Zdroj: ISOTRA)

Výhodami rohové žaluzie je zastínění velkých rohových oken, nerušený pohled do krajiny díky absenci středové lišty, pouze jeden motor pro obě žaluzie, použití pro vnitřní i vnější roh a nízká výška nábalu.