Instalace nové zárubně Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Potřebujete vyměnit bezpečnostní dveře a nevíte, zda se vám vejdou do stávajících zárubní? Pak vám usnadníme rozhodování. Zapomeňte na staré zárubně a vstupní dveře vyměňte rovnou se zárubněmi. Proč? Přečtěte si náš článek.

Staré zárubně a nové bezpečnostní dveře? Raději ne

Opravdu kvalitní bezpečnostní dveře nejsou muší váhou. Staré zárubně ale takovou zátěž nemusí snést a postupně dojde k jejich opotřebení. Proto se vám může stát, že budete zárubně muset stejně vyměnit a bude vás to stát další zbytečné peníze.

Udržte teplo v bytě

Aby vám bytové bezpečnostní dveře sloužily co nejlépe, je potřeba, aby dostatečně přilnuly k zárubni. To se vám s těmi stávajícími bohužel nikdy nepodaří tak, jako s těmi novými. Ochudíte se tak o tepelně-izolační vlastnosti a nedojde ani k eliminaci hluku z chodby.

Staré a nové dveře a zárubně
Staré a nové dveře a zárubně

Dveře? Bezpečnostní především

Pořizujete si bezpečnostní dveře do bytu proto, abyste měli klidný spánek? Pak je výměna zárubní obzvlášť důležitá. Dávat bezpečnostní dveře do stávající zárubně by bylo kontraproduktivní. Kromě dokonalého přilnutí dveří k nové zárubni je výhodou, kterou ale nezvaní návštěvníci neocení, vylití nových zárubní betonem.

Výměna dveří je snadná a rychlá

Pamatujete si, že když ještě soused před 15 lety měnil dveře, byla chodba plná prachu, rámusu a nepořádku? Tak nebojte, dnes už je výměna bezpečnostních dveří rychlá a téměř čistá. Lépeřečeno, dobří montéři si po sobě vždy uklidí a odvezou i starý materiál. Celá výměna tak zabere maximálně jedno odpoledne.

Nová zárubeň
Nová zárubeň

Design, který spolu ladí

I dveře bezpečnostní můžou vypadat dobře a zapadnout do celkového designu vaší domácnosti. Zárubně jsou totiž ve stejném dekoru, jako samotné bezpečnostní dveře, a tak stačí sladit jen nábytek v chodbě a dveřní křídlo. Přece jen jsou dveře vaší vizitkou, kterou vidí lidé v bytovém domě na první dobrou. Je proto dobré nemít moderní dveře a staré zašlé zárubně, které navíc začínají praskat.

Pokud chcete kvalitní bezpečnostní dveře i zárubně, navštivte některou z poboček HT dveře. Postarají se o vše od konzultace až po finální výměnu a odvezení odpadu.