Sítě proti hmyzu na míru nabízí řadu řešení pro okna i dveře Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Rám s vypnutou síťovinou, který během roku chrání vás i váš domov proti létajícímu i lezoucímu hmyzu, není žádná novinka. Okenní a dveřní sítě, jako nejúčinnější prevenci vniknutí obtížného hmyzu do interiéru, známe všichni. Pokud ale uvažujete o jejich pořízení do celého domu či bytu, do zakázkově vyrobeného okna nebo například do posuvných dveří, určitě vás potěší fakt, že se vyrábí sítě na míru.

Pořiďte si sítě z Velké Bíteše

Na českém trhu seženete na zakázku vyrobené sítě pod značkou Minirol od výrobce Building Plastics. Výsledné produkty odpovídají zadaným rozměrům, barevnosti i technologii otevírání. Jako zákazník si můžete vybrat i typ síťoviny. Vedle běžné síťoviny výrobce nabízí materiál odolný vůči drápkům domácích mazlíčků, s UV vrstvou nebo hustou variantu zabraňující průchodu pylů.
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu

Varianty sítí proti hmyzu do oken i dveří

  • Pevné okenní sítě
Klasika všech klasik. Zapomeňte ale na čtyři laťky spojené hřebíky a v nich vypnutou obyčejnou PVC síťovinu. Rám tvoří hliníkové profily a síťovina je vyrobena ze skelného vlákna potaženého PVC vrstvou, což zaručuje stálost materiálu při teplotních rozdílech.
  • Pevné dveřní sítě
Varianta pevných sítí do průchodů je umístěna v dveřním rámu a otvírá se stejně jako dveře. Volitelné je využití samozavíratelných pantů, které usnadňují zavírání sítě.
Dobře ovladatelné a tiché, takové jsou posuvné sítě, které oceníte především u vstupu na terasu nebo do zahrady. Křídlo je po celém obvodu opatřeno těsnícími kartáčky a lze ho demontovat bez použití nářadí.
Systém se montuje do ostění nebo na rám ve snímatelném provedení. Objednat si můžete sítě s vertikálním i horizontálním rolováním. Rolovací sítě se dají ovládat různými typy madel, u větších oken je vhodnější šňůra.
  • Integrované sítě v roletovém boxu
Jde o vychytávku, která je umístěna přímo v boxu rolety a v rámci jednoho systému nabízí stínění i ochranu před hmyzem. Výhodou tohoto řešení je, že chod sítě je na roletě zcela nezávislý.
  • Plisé sítě
Tato varianta se skládanou síťovinou se hodí i do velmi rozměrných otvorů. Síť je určena pro montáž do ostění, ale díky pomocným profilům ji umístíte i na rám dveří nebo z čela zdi s otvorem. Síťovina je vyrobena z PVC a vláken z kevlaru.

Pokud jste se pro sítě proti hmyzu Minirol rozhodli a chcete si nechat spočítat jejich cenu, napište si o nabídku zdarma přímo na webu značky.
Síť proti hmyzu
Síť proti hmyzu
SUYS Czechia s.r.o. Poslat poptávku