TEMPUR skvělý společník do vaší ložnice Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje naše zdraví i celkovou kvalitu života, je spánek. I přesto, že bývají potíže se spánkem uváděny jako doprovodné příznaky různých nemocí a nesnází v životě, měli bychom si uvědomit, že mohou být často naopak původci těchto potíží. Skvělým partnerem pro řešení potíží se spánkem je materiál TEMPUR.

Ortopedické matrace a polštáře TEMPUR významně ovlivňují kvalitu našeho spánku a díky svým revolučním vlastnostem zajišťují kvalitní a zdravý spánek pro každého. Unikátní materiál původně vznikl pro potřeby kosmonautů NASA, ale postupně našel své uplatnění i v ložnici tisíců lidí po celém světě. Výrobky TEMPUR se pyšní oficiální pečetí „Certifikovaná technologie“, kterou uděluje právě NASA pouze vybraným výrobkům.
Čím si matrace a polštáře TEMPUR zajistily takovou oblibu u svých zákazníků? Tento revoluční materiál totiž zajišťuje dokonalou regeneraci těla během noci. Matrace se přizpůsobí vašemu tělu, zajistí mu oporu tam, kde ji potřebuje a tím poskytuje maximální pohodlí pro zdravý a kvalitní spánek. Díky tomu, že vás nikde nic netlačí, během noci se nemusíte převalovat a hledat vhodnější pozici pro spánek. Užijete si tak nerušený, nepřetržitý a především hlubší spánek. Materiál TEMPUR dále pohlcuje pohyb a tím opět vytváří klidnější prostředí pro spánek nejen pro vás, ale i pro vašeho partnera.
Matrace TEMPUR se honosí ještě další skvělou výhodou a to délkou své životnosti. U těchto matrací si totiž můžete být jisti nejen skvělou kvalitou, ale jejich životnost je přibližně dvakrát delší než u jiných matrací.

Společnost TEMPUR ušla od svého založení v roce 1989 dlouhou cestu plnou pokroků. Původně malá firma se dnes považuje za nepřekonanou světovou špičku v oblasti zdravého spaní. ProSpánek je hrdým distributorem této světoznámé značky a prostřednictvím našich spánkových expertů přináší tuto nesmírnou kvalitu do vašich ložnic. Poraďte se o výběru vaší nové matrace nebo polštáře, na některé z našich prodejen nebo navštivte náš web.