Video: Pohodlnější lodžie? Podívejte se, jak vám pomůže její prodloužení

Málo místa na lodžii nebo na balkonu. Zdánlivá drobnost, která ale denně znepříjemňuje život tisícům lidí. Řešení je jednoduché – prodloužení lodžie. Získáte díky němu několik metrů čtverečních navíc.

Pokud i vy máte jen miniaturní lodžii, určitě víte, jak složité je vyhnout se na ní ostatním členům rodiny nebo si třeba jen pohodlně posedět u kávy. Její rozměry přitom snadno rozšíříte až o 80 cm – a to po celé délce. Přesně to dokáže prodloužení lodžie.

Jak prodloužení lodžie funguje

V praxi se setkáte s několika možnostmi, jak současnou lodžii rozšířit. Tou nejefektivnější bývá prodloužení pomocí speciálních montovaných kovových konstrukcí kombinovaných s tradičními stavebními prvky.

Výsledkem je prodloužená lodžie, která má špičkovou výdrž a odolnost, a navíc prakticky nezatěžuje statiku domu. Díky tomu se hodí téměř k jakékoliv stavbě.

Vše je hotové už za pár měsíců – včetně tvorby projektu a vyřízení stavebního povolení. Ti nejlepší dodavatelé vám přitom pomůžou i s administrativou a financováním. Jako například česká společnost 7points.

Další výhodou je, že k nové lodžii snadno doplníte i zasklení. Díky tomu budete na jaře a v létě chránění před pylem a prachem a na podzim a v zimě před deštěm, sněhem a zimou.

A kdykoliv přidáte i drobnosti, jako je stínění, držák na satelit nebo truhlíky.

Můžete se tak spolehnout, že „nové“ bydlení bude mnohem příjemnější a pohodlnější. Potvrzují to i zkušenosti našich klientů.

Přesvědčte se sami a podívejte se, jak hodnotí prodloužení lodžie například Jiří Mezenský – předseda SVJ v domě, kde obyvatelé tuto možnost využili.