Jak se zbavit vodního kamene

Jak se zbavit vodního kamene

Také jste se při vánočním úklidu setkali se zdánlivě neřešitelným problémem – vodním kamenem? A třeba na vodovodní baterii? Poradíme vám, jak vodní kámen odstranit.

Jak vyměnit vodovodní baterii

Jak vyměnit vodovodní baterii

Máte v kuchyni nebo v koupelně starou baterii? Kape, neslouží, jak by měla, nebo již není hezká? Je třeba provést výměnu.

Vsaďte na spolehlivou keramiku

Vsaďte na spolehlivou keramiku

Pracovní deska kuchyňské linky a dřez by měly odolat veškerým mechanickým, chemickým i tepelným vlivům, které s prací v kuchyni souvisejí. A mezi osvědčené materiály dřezů patří právě keramika, která vydrží i náročné podmínky laboratoří.

Jak správně vybrat nerezový dřez?

Jak správně vybrat nerezový dřez?

Současná nabídka nerezových dřezů je designově velmi propracovaná. Narozdíl od tradičních typů se dnes prvořadě setkáme s ergonomickým a designovým řešením. Na co si dát při koupi nového dřezu pozor?

Kupujete nový dřez?

Kupujete nový dřez?

Na co si dát při koupi nového dřezu pozor a jaká je dnes aktuální nabídka tohoto nezbytného zboží? Tradiční dřez je stále nedílnou součástí našich kuchyní, byť se vybavujeme myčkami nádobí. Bez rychlého opláchnutí nadobí, ale i potravin a třeba svých rukou se nikdy neobejdeme.

Jak si vybrat správný typ vodovodní dřezové baterie?

Jak si vybrat správný typ vodovodní dřezové baterie?

Designová řešení vodovodních baterií nabízejí širokou paletu typů a tvarů. Pro renomované výrobce dnes pracují ti nejlepší designéři a obor už došel tak daleko, že se vodovodní baterie může stát třešničkou na dortu vašeho interiéru. Posuďte sami.

Jak vybrat mezi vodovodními bateriemi?

Jak vybrat mezi vodovodními bateriemi?

Před nákupem koupelnové baterie se musíme nejprve rozhodnout, který typ baterií potřebujeme, zda nám bude vyhovovat baterie kohoutková, páková či termostatická. V neposlední řadě je rozhodující kolik hodláme investovat, jaká kvalita je pro nás přijatelná a zda se budeme rozhlížet až na vrcholu pomyslné pyramidy, co se týče designu vodovodních baterií. Přinášíme pár tipů co současný trh nabízí. Jak vybrat tu správnou baterii?

Zvolte ten nejlepší dřez?

Zvolte ten nejlepší dřez?

Kolikrát v životě kupujeme dřez a jak velkou část dne u něj strávíme? A to dokonce i dnes v éře myček? Ano, dřez se dostal na pozici vodního centra. Nic to ale nemění na tom, že hraje klíčovou roli v dojmu z celého interiéru kuchyně.

Jak vybrat dřez?

Jak vybrat dřez?

Přes invazi myček nádobí do našich kuchyní v posledních letech si kuchyňské dřezy stále drží svou nezastupitelnou funkci. I když máme možnost nechat za nás umýt nádobí myčku, dřez se nám hodí k omývání ovoce nebo zeleniny či ke zběžnému mytí drobnějšího nádobí. Jak ale vybrat dřez, který by nejlépe odpovídal našim nárokům a potřebám?