Co je nového v zabezpečovací technice? Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

V pořadí již osmý ročník veletrhu FS Days (Prague Fire and Security Days), zaměřený na nejnovější trendy v zabezpečovací a protipožární technice, se uskuteční koncem září na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Své si zde najdou také zájemci o oblast počítačové a kybernetické ochrany, bezpečnosti v dopravě, protipovodňových systémů a pomůcek pro záchranáře. Veletrh bude rozdělen na části BUSINESS – pro odborné návštěvníky, a HOME – pro širokou veřejnost.

I letos se na veletrhu FS Days (Prague Fire and Security Days) v areálu PVA EXPO PRAHA představí ve dnech 20. až 24. září nejnovější trendy v oborech protipožární ochrany, zabezpečení, ostrahy a ochrany objektů, včetně systémů pro inteligentní budovy. Navíc se mohou na horké novinky těšit i zájemci o oblast počítačové a kybernetické ochrany, bezpečnosti v dopravě, protipovodňových systémů a pomůcek pro záchranáře.

Veletrh se orientuje převážně na odborné návštěvníky z řad montážních a realizačních firem, profesionály z nejširšího spektra oborů bezpečnosti a bezpečnostních složek státu. Přesto si však díky souběžně pořádanému stavebnímu veletrhu FOR ARCH nacházejí své místo mezi vystavovateli i firmy specializující se na koncové spotřebitele, tedy zákazníky se zájmem o bezpečnostní systémy pro domácnosti a rodinné či bytové domy.
V samostatné výstavní hale 2D představí své expozice výrobci, dovozci a distributoři bezpečnostní techniky, kteří jsou zaměřeni především na odborného návštěvníka veletrhu (B2B), přičemž tato kontraktační část veletrhu ponese označení FS Days BUSINESS. V hale 5A budou naopak vystavovatelé, kteří chtějí oslovit svými produkty a službami z oblasti zabezpečení a protipožární ochrany zejména širokou veřejnost. Pro lepší orientaci těchto návštěvníků bude tato část veletrhu označena jako FS Days HOME.

Předchozí ročník veletrhu FS Days se konal na ploše 1.200 m2 a prezentovalo se na něm bezmála 40 společností, předních výrobců a distributorů bezpečnostní techniky v České republice. Rostoucí zájem profesionálů o tuto akci potvrzuje i skutečnost, že počet odborných návštěvníků veletrhu se oproti minulým ročníkům zvýšil o 40 procent.
Zdroj: www.forarch.cz, www.shutterstock.com