Malé kamerové systémy získávají stále více sympatií Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

V současnosti získávají malé kamerové systémy stále více sympatií. Současné technologie umožňují využít kamerový systém nejen k ukládání záznamu obrazu a monitorování prostor, ale i k případné kontrole objektu. V kombinaci se zabezpečovacím systémem lze z kteréhokoliv místa na světě provést kontrolu prostor, ve kterých hlásí zabezpečovací zařízení narušení, poté nechat bezpečnostní agenturu zkontrolovat objekt, či kontrolu objektu nepožadovat.

Požadovaný prostor je osazen kamerami příjemného vzhledu, nahrávaný obraz se ukládá na paměťovém disku nahrávacího zařízení, které může být menší než DVD přehrávač. Nahrávací zařízení propojené s internetem přenese obraz v reálném čase z kamer kamkoliv po světě. Instalací aplikace do chytrého telefonu máte možnost, kdykoli se podívat, co se u vás doma právě děje, nebo co se děje kolem vašeho domu.

Malé kamerové systémy jsou vhodné nejen pro bytové a domovní účely. Vhodné jsou i pro monitorování prostor malých prodejen, kanceláří a menších skladových hal. Těší se velké oblibě pro svou dobrou výkonnost a příznivou pořizovací cenu. Nechte se mile překvapit širokou škálou bezpečnostních řešení pomocí malých kamerových systémů, které vám může naše společnost nabídnout.
Kontaktujte naše obchodní oddělení pro více informací alkom@alkom.cz, tel. 242 490 222
Jsme připraveni vám funkci kamer ukázat přímo u vás doma.
Zdroj: www.alkom.cz
Malá kamera
Malá kamera
Malá kamera
Malá kamera
Alkom Security, a.s. Poslat poptávku