Dráček Aramis (Zdroj: OMNI POINT) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Každý správný zahrádkář si svou zahrádku rád přizpůsobí dekorativními předměty jako jsou krmítka, sošky, nebo zahradní zápichy. Zahrada jako by pak nabývala svou vlastní duši, jedinečnost a příjemnou domáckou atmosféru. Existuje mnoho různých dekorací, pro které se může rozhodnout a my bychom vám chtěli navrhnout právě jednu z nich.

Jak zvelebit zahradu?

Druh dekorací může ovlivnit, zda bude vaše zahrádka vyzařovat atmosféru lesa víl, příjemné venkovské chaty, nebo zámecké zahrady. Je proto vhodné předem se zamyslet nad tím, jakou zahrádku si představujeme, než začneme dekorace vybírat. Pro zájemce, kteří mají zájem o magické zahrádky máme osvědčený tip.

Dekorace s detektorem pohybu jsou jednoduchým, ale elegantním způsobem, jak svou zahrádku oživit. Když štěbetání ptáčků a cvrkání kobylek není dost, můžete si vaši zahrádku upravit novými, zcela fantastickými zvuky.

Dráček Aramis (Zdroj: OMNI POINT)
Dráček Aramis (Zdroj: OMNI POINT)

Hit zahradních dekorací? Dráček!

Jednou z takových dekorací, která se díky své neutrální barvě hodí do každého prostředí, je Dráček Aramis s detektorem pohybu. Je překrásně vymodelovaný, vyrobený z umělého kamene, a na první pohled zaujme. Pokud máte tematicky barevnější zahrádku a šedá by mezi zbytek vašich dekorací nevynikala, barvení dráčka by mohl být zábavný kreativní projekt! Hlavní na dráčkovi ale je jeho unikátní senzor pohybu. Jakmile dráček zaregistruje pohyb, ozve se řev mýtického stvoření. Tento zvukový doprovod sošku ozvláštní a dozajista pobaví návštěvníky vaší zahrádky.

Nejen okrasa, ale i strážce

Dráček se dá použít i jako malý hlídací psík pro vaše vchodové dveře, či cokoli jiného co byste chtěli střežit. Díky čidlu pro detekování pohybu vám malý fantastický ještěr vždy oznámí, kdy se někdo blíží. Soška nemusí být použita pouze v zahrádce, můžete ji přinést do domu a nechat dráčka střežit lednici nebo spižírnu. V případě vyčerpání baterií se dají snadno vyměnit.

Ať už se dráčka využít rozhodnete jakkoli, jako dekoraci nebo jako hlídače, určitě s ním bude váš životní prostor o trošku kouzelnější. A pokud se vám dráček líbí, můžete mu vždy pořídit i podobně kouzelné, ale podstatně tišší kamarády.