BATHROOM-CHOICE OF THE YEAR 2019 (Volba koupelny roku 2019) je jedinou soutěží na polském trhu, která se věnuje výhradně produktům souvisejícím s vybavením koupelen. Již od prvního ročníku v roce 2001 byla soutěž velmi populární. V porotě soutěže zasedají kromě zástupců časopisu ŁAZIENKA i odborníci z koupelnových studií, velkoobchodníci, průmyslové organizace a rovněž architekti a designéři.
 

Produkty oceněné ve „Volbě koupelny roku 2019“ jsou považovány za nejlepší z hlediska kvality i designu. V letošním ročníku v kategorii „Sprchové kouty“ získal vítězkou sošku sprchový kout CADURA z nejnovější kolekce SanSwiss. Konkrétně typ CA31C (U-montáž).  

Oficiální ceremoniál proběhl ve Varšavě a soutěží provázel vydavatel časopisu  “ŁAZIENKA”     a majitel portálů Ryneklazienek.pl a Lazienka.pl. Za SanSwiss cenu převzala Agnieszka Kasprowicz, marketingová manažerka SanSwiss, Polsko. A rovněž designérka Jadwiga Husarska-Sobina ze studia HUSARSKA Sp. Z o.o., která se na projektu CADURA významně podílela. 

Sledujte nás a naše nové sprchové kouty CADURA na sociálních sítích!

Sprchová zástěna CADURA
Sprchová zástěna CADURA