Půdní vrták, nářadí, které v zahradě nevyužijeme pravidelně, ale rozhodně pomůže

Půdní vrták, nářadí, které v zahradě nevyužijeme pravidelně, ale rozhodně pomůže

Chcete budovat nový plot? A nebo vytvořit betonové patky pro pergolu? Ano, půdní vrták v zahradě nevyužijeme příliš často a možná bude vhodnější krátkodobý pronájem, třeba jen na jeden den, respektive pár hodin, přesto je ale dobré vědět, že ne vždy je nutné brát do rukou krumpáč, rýč a lopatu. A že otvory v zemi nemusí být příliš velké a betonu nemusí být až tolik a nebo dokonce i žádný.

Kdy a proč si lešení pronajmout?

Kdy a proč si lešení pronajmout?

Půjčovny vám lešení pronajmou a vy se nebudete muset starat o jeho přepravu a montáž a nebudete si muset lešení kupovat. Investice do něj by byla mnohdy zbytečně vysoká.

Pronájem lešení vám ušetří

Pronájem lešení vám ušetří

Systémové rámové lešení, tradiční lešení trubkové, snadno přemístitelné hliníkové věže, ale také složité konstrukce lešení a nebo lešení pojízdné. Pronajmout si lze jakékoli lešení včetně zaměření, dopravy, montáže a demontáže.

Jak si vybrat půjčovnu nářadí

Jak si vybrat půjčovnu nářadí

Pokud jsme v situaci, kdy musíme vyřešit různé opravy a menší stavební práce a chybí nám potřebné nářadí, je pro nás často jediným racionálním řešením půjčovna nářadí.

Jaké úspory přinese nový kompresor?

Jaké úspory přinese nový kompresor?

Pokud požadujete trvanlivost kompresoru, neobejdete se bez kvalitních servisních služeb, preventivních kontrol a přístupného sortimentu náhradních dílů. Při jednorázovém využití kompresoru je pak výhodnější jeho zapůjčení, pořízení zase lze hradit leasingem. Představujeme spolehlivé kompresory Atlas Copco, HardHat a XAS.

Odstraňte vlhkost, temperujte stavbu

Odstraňte vlhkost, temperujte stavbu

Stavíte nebo máte problémy s vlhkostí v domě? S blížícím se jarem se blíží také začátek další stavební sezóny. Kdo chce zraja zahájit stavební prace co nejdřív, bude se určitě potýkat s rozmary počasí a teplotními výkyvy. Stejně tak nás může potrápit jarní obleva nebo dokonce rozvodněné vodní toky.

Stlačený vzduch pracuje za vás

Stlačený vzduch pracuje za vás

Pneumatické nářadí ušetří naše fyzické síly a výrazně zrychlí práci. Kdo by otloukal staré kachlíky v koupelně kladivem, kdo by ručně strhával starou omítku a prováděl další práce, které náleží právě pneumatickému nářadí.

Zelený plot rychle a za rozumnou cenu!

Zelený plot rychle a za rozumnou cenu!

Náš plot může být zelený a vypadat jako živý, i když nemáme čas ani chuť se o ten ´skutečně živý´ starat. Ne zrovna každý je kutilem a ne každý má dost peněz, aby si mohl platit zahradníka. Řešením je plastová imitace živého plotu.

Půjčovna odvlhčovačů a topidel

Půjčovna odvlhčovačů a topidel

Co dělat pokud se vyskytnou problémy se zvýšenou stavební vlhkostí nebo se zatékáním vody? Příznivé zimní teploty nabádají k nepřetržitým pracím na stavbě a některé látky potřebují v průběhu tuhnutí vyšší teplotu – jak na to? K řešení obou situací nám pomohou speciální přístroje – odvlhčovače a topidla. Pro jednorázovou akci si je můžeme půjčit v půjčovně – jak se orientovat mezi funkcemi jednotlivých druhů?

Na zahradu jen se stroji <BR>od ELVA PROFI s.r.o.?

Na zahradu jen se stroji
od ELVA PROFI s.r.o.?

První sluneční paprsky dávají jasně najevo, že čas nervózního přešlapování zahrádkářům pomalu končí. Právě nastává ta pravá chvíle pro inventuru nářadí a strojů, které nám pomohou dát zimou zpustošené zahradě znovu původní lesk.

Prodej strojů pro obrábění dřeva za akční ceny

Prodej strojů pro obrábění dřeva za akční ceny

Perspektivní investice do moderní technologie zaručuje nejen předpoklad pro prvotřídní výrobky, ale také komfortnější proces zpracování pro samotného vyrábějícího. Právě proto Vás společnost Elva profi s.r.o.srdečně zve na slavnostní zahájení prodeje strojů firmy Scheppach. Proč patří stroje pro obrábění dřeva značky Scheppach mezi světovou špičku? Pojďme se podívat na speciální akci, kterou nesmíte minout...

Hledáte půjčovnu výtahů a lávek?

Hledáte půjčovnu výtahů a lávek?

Stavíte-li, nebo jste se pustili do údržby domu, budete mimo jiné pravděpodobně potřebovat i zdvihací techniku pro stavebnictví – výtahy a závěsné lávky. Jejich koupě je ekonomicky poměrně náročná, ovšem záleží také na tom, jak často tato zařízení využijete. Pro jednorázové opravy apod. vyšly některé firmy svým zákazníkům vstříc a na trhu se objevily půjčovny výtahů a závěsných lávek, které se stávají více a více využívané – jak jednotlivci, tak i celými firmami, mezi něž patří stavební firmy, pokrývačství, sklady a mnoho dalších.
Z čeho můžete vybírat?