Máte doma žrouta energie?

Máte doma žrouta energie?

Ne každý ví, kde se může skrývat. Ne každý jej dokáže jednoznačně rozpoznat. Mluvíme o žroutech energie, tedy domácích spotřebičích, které utrácejí vaše peníze více, než je nezbytně nutné pro pohodlný život v moderní domácnosti. Pojďte s námi navštívit rodinu Novákových, kde mohou ušetřit až 4500 Kč ročně za energii, pokud se budou řídit našimi radami.

Být zákazníkem E.ON se vyplatí!

Být zákazníkem E.ON se vyplatí!

Energetická společnost E.ON jako významný dodavatel elektřiny a zemního plynu cítí velkou odpovědnost nejen za spolehlivé dodávky energie a kvalitní služby, ale také za životní prostředí kolem nás. Proto byl odstartován dlouhodobý program E.ON EnergiePlus+, který šetří peníze zákazníků i přírodu.

Změna Jihočeské plynárenské na E.ON

Změna Jihočeské plynárenské na E.ON

Od 1. 7. 2007 komunikuje Jihočeská plynárenská, a.s. (JČP) se svými zákazníky pod značkou E.ON. Tato změna souvisí se snahou neustále zlepšovat služby pro zákazníky. Jako první energetická společnost v České republice Vám E.ON nyní přináší možnost získávat zemní plyn i elektrickou energii od jednoho dodavatele, čímž zvyšuje Vaše pohodlí a komfort související s využíváním energie pro Vaši domácnost, firmu či instituci.
Zajímají-li Vás podrobnosti, přečtěte si níže uvedené odpovědi na nejčastěji kladené otázky, nebo volejte E.ON Zákaznickou linku 840 111 333.

Jak ušetřit za energii: 10 praktických tipů

Jak ušetřit za energii: 10 praktických tipů

Ušetřená energie snižuje vaše výdaje za energii a zároveň je nejlepší investicí pro zlepšování životního prostředí. A přitom hospodárně využívat energii je tak snadné…
Kdo jiný by vám měl poradit lépe než váš dodavatel elektřiny?
Energetická společnost E.ON pro vás připravila 10 praktických tipů, které ve vaší domácnosti ušetří nejen energii, ale i peníze...