Keramické stropy JIST®OP

Keramické stropy JIST®OP

Výrobce komplexního cihelného systému pro hrubou stavbu firma HELUZ cihlářský průmysl v. o. s. vyrábí a na trh dodává dva typy stropních konstrukcí. Jedná se o keramické stropy JIST®OP a keramické stropní panely HELUZ.
Keramické stropy JIST®OP jsou léty prověřeným a pro obytné budovy nejčastěji používaným typem stropní konstrukce. Strop je tvořen keramobetonovými stropními nosníky, cihelnými vložkami MIAKO a nabetonávkou. Tento typ stropní konstrukce je vhodný pro světlé rozpětí místností od 1 250 do 8 000 mm.

Hledáte cihly se zvýšeným akustickým útlumem?

Hledáte cihly se zvýšeným akustickým útlumem?

Součástí konstrukčního systému HELUZ, pro hrubou stavbu, jsou i cihly se zvýšeným akustickým útlumem. Tyto cihly splňují požadavky na zvukovou izolaci dle ČSN 73 0532. Cihly pro zvukově izolační zdivo od společnosti HELUZ jsou založeny na jiném principu výstavby než akustické cihly ostatních výrobců.
Aby bylo dosaženo dobrých zvukově izolačních vlastností, je nezbytná vysoká hmotnost cihly (stěny). Společnost HELUZ vyrábí 2 typy akustických cihel. Jedná se o cihelné šalovací tvarovky určené pro vylévání cementovou maltou nebo betonem a o AKU systém pro řadovou výstavbu.

Znáte nové cihelné bloky pro obvodové zdivo?

Znáte nové cihelné bloky pro obvodové zdivo?

Je třeba si uvědomit, že cihla v posledních letech prodělala mnoho změn, neboť výrobci cihel museli reagovat na široký sortiment na trhu nabízených nových materiálů, technologií, měnících se norem a předpisů i v souvislosti se vstupem do EU.
Vznikají nové cihlářské výrobky, které splňují požadavky trhu a příslušných norem a zároveň si zachovávají své charakteristické a neocenitelné vlastnosti. Pojďme si je představit...