První Multi-Komfortní dům v ČR

První Multi-Komfortní dům v ČR

Inspirujte se prvním Multi-Komfortním domem v ČR, navrženým a postaveným v pasivním energetickém standardu, ovšem i se zvýšenými zvukově izolačními schopnostmi a zvýšenou odolností vůči případnému požáru. Dům má masivní obvodové zdivo a je ještě dotatečně zateplen.

Dotace na zateplení s bonusem od Isoveru

Dotace na zateplení s bonusem od Isoveru

Chcete svůj dům dobře izolovat a chcete se přitom vyhnout veškerým komplikacím spojeným s vyřízením žádosti o dotaci z programu Zelená úsporám? Obraťte se na partnera tohoto programu a získejte navíc v AKCI další výhody.

Studentská soutěž pro rok 2010

Studentská soutěž pro rok 2010

Saint Gobain Orsil vyhlašuje studentskou soutěž Isover pro rok 2010. Zvítězí nejlepší návrh Multi-komfortního domu Isover, konkrétně renovace staré průmyslové stavby skladiště v Paříži. Zároveň vás Isover zve na Den otevřených dveří v Srchu u Pardubic, ve středu 7.10. 2009. Zde si můžete Multi-komfortní dům doslova osahat.

Isover – jednička v izolacích

Isover – jednička v izolacích

Rozhodli jste se pustit do zateplování a nevíte, kterého dodavatele zvolit? Při výběru věnujete pozornost dobré pověsti, odbornému zázemí, tradici, zkušenostem a především prokázané kvalitě. To vše vám nabízí firma Saint-Gobain Orsil, součást skupiny Isover.