SanSwiss je renomovaným výrobcem sprchových koutů, který si získal pověst díky svým vysoce kvalitním a stylovým produktům. Mezi jedny z jejich nejvýznamnějších výrobků patří široká řada sprchových vaniček. Podívejme se na obě řady sprchových vaniček od SanSwiss – ILA a LIVA

Sprchové vaničky řady ILA

Sprchové vaničky ILA jsou ztělesněním elegance a moderního designu. Jejich rozměry a tvary je dělají univerzálně vhodné pro různé typy koupelen. Sprchové vaničky ILA jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný vůči poškrábání a opotřebení. Kromě toho jsou také snadno čistitelné a odolné vůči vodním skvrnám.

Tyto vaničky jsou dostupné v různých velikostech, aby vyhovovaly individuálním potřebám zákazníka. Jejich stylový design zahrnuje elegantní plochý povrch.

Sprchové vaničky řady LIVADA

Sprchové vaničky LIVADA mají ergonomický design nabízející pohodlný a bezpečný sprchový zážitek. LIVADA je vyrobena z odolného materiálu, který odolává opotřebení a změnám teploty. Je snadno udržovatelná a odolná vůči běžným chemikáliím používaným v koupelnách.

Jsou dostupné ve více provedeních, včetně různých tvarů a rozměrů. Jejich moderní a minimalistický vzhled dodává koupelně elegantní a čistý vzhled.

Sprchové vaničky ILA i LIVADA od SanSwiss jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci designu a funkčnosti ve své koupelně. S jejich odolnými materiály a stylovým vzhledem představují dokonalý doplněk pro každý typ koupelny.