Budete stavět nebo rekonstruovat byt?

Budete stavět nebo rekonstruovat byt?

Kulturní dům DKO v Jihlavě na ulici Tolstého se ve středu 27. a ve čtvrtek 28. února stane již po druhé rájem stavebníků. Denně od 9 do 18 hodin (ve čtvrtek do 17 hodin) bude k dispozici více než 60 firem se svými odborníky, kteří vám představí své výrobky a služby a hlavně zodpoví na odborné úrovni všechny dotazy z oboru stavebnictví. Vstup na výstavu je zdarma.

Zajímají vás úspory energie a kvalitní architektura?

Zajímají vás úspory energie a kvalitní architektura?

Široká nabídka stavebních materiálů, výrobků, technologií a služeb pro stavebníky, kteří dokončují své stavby nebo se připravují na jarní sezónu, se stala již samozřejmostí veletrhu STAVOTECH – Moderní dům. Veletrh nese podtitul Moderní dům a to znamená sledování dvou linií ve stavebnictví - kvalitní architektonické řešení a energetická úspornost. Právě na tyto aspekty jsou zaměřené doprovodné prezentační akce.

Jak na spokojené bydlení

Jak na spokojené bydlení

Od pátku 19. října do neděle 21. října se denně od 9 do 18 hodin promění Hala TJ Lokomotiva na Slovanech v Plzni v areál věnovaný bydlení a životnímu stylu. Ve všech prostorách sportovní haly a na volném prostranství kolem haly předvede stovka firem svoji pestrou nabídku výrobků a služeb.