Březnový veletrh ISH s sebou přinesl nové trendy koupelen. Společnost SanSwiss zde prezentovala zcela výjimečnou kolekci sprchových koutů pro nadcházející sezónu 2019/2020. Koupelny v bytech i domech přestávají být pouze malým a jasně definovaným prostorem, naopak se propojují do ostatních místností a přebírají funkci relaxační. To byl jeden z podnětů k vývoji zcela jedinečných sprchových zástěn CADURA. Maximálně si užít čas strávený v koupelně. Inženýři a designéři se při vývoji sprchových zástěn CADURA nechali inspirovat hlubokou a nekontrolovatelnou sílou přírodního elementu vody a švýcarskou přírodou. Výsledkem je kombinace sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů. Hladká i jemná a zároveň s výraznými liniemi profilů, jejichž povrch připomíná hladkost ledu, to je CADURA. 

CADURA nabízí vysokou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn. Panty, kování i ergonomicky tvarované madlo Vás nadchnou originálním a moderním designem.  

Prvotřídní kvalitu typové řady CADURA dotváří 6 mm bezpečnostní sklo se standardně dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. 

Křídlové dveře lze otvírat ven i dovnitř, jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který ulehčuje otvírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Hladká plocha na vnitřní straně zapuštěných pantů usnadňuje čištění. 

Elegantní posuvné dveře disponují „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání/zavírání – i u širších dveří. Vodicí profil s touto integrovanou funkcí je zakrytý. Dveře lze jednoduše odklopit a pohodlně vyčistit.  

Zcela nové ergonomické madlo bylo navrženo na základě nejnovějších trendů. Je nejenom designové, ale především funkční a použitelné pro posuvné i křídlové dveře. Madlo ladí svým tvarem s panty i profily, vše je v naprostém souladu.  

Sprchové kouty CADURA jsou dodávány s prahovou lištou pro optimální těsnost. Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.

Detail madla zástěny CADURA
Detail madla zástěny CADURA

Flexibilní řešení pro atypickou koupelnu

Sprchové zástěny CADURA vyrábí SanSwiss i v atypických provedeních – ať už se jedná o zvláštní rozměry, zkosení, výřezy či  zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit sprchový a vanový prostor. V nabídce i stále populárnější U-montáže (kombinace dveří a dvou bočních stěn) nebo Walk-in zástěna s praktickými posuvnými dveřmi pro maximální relaxaci při sprchování.  

Sprchové kouty CADURA – ať už s křídlovými nebo posuvnými dveřmi – spojuje vysoká funkčnost, kvalita a propracované detaily. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a tvarovány vodou.

BLACK LINE – geometrie & avantgarda

Společnost SanSwiss představila na veletrhu ISH kromě nejnovější produktové řady CADURA  i stále populárnější Walk-in zástěny BLACK LINE. Výrazné tvary, geometrické dělení a působivé černé linie propůjčí zařizovanému prostoru metropolitní a moderní vzhled. Walk-in zástěna dodá koupelně zcela nový rozměr a poruší zažité standardy v interiérovém designu. Walk-in zástěny jsou ideálním řešení pro sprchování v loftových bytech v industriálních budovách. Nově v sortimentu BLACK LINE nabízí SanSwiss i vanové zástěny.  

Společnost SanSwiss je specialista na sprchové kouty, které se vyznačují prvotřídní kvalitou, funkčností a moderním designem. Výběr kvalitních materiálů, pečlivé zpracování moderními výrobními procesy a následný další vývoj zajišťují osvědčenou vysokou úroveň kvality všech sprchovým koutů a zástěn SanSwiss. Hlavní sídlo  společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Díky rozsáhlému know-how, četným inovacím i výrobě atypických sprchových koutů patří společnost k úspěšným výrobcům v Evropě. Na českém trhu letos oslaví společnost SanSwiss dvacet let. Ve výrobním závodě v Jičíně se právě nyní dostavuje nová výrobě-logistická hala, která významně navýší výrobní i skladové kapacity a zajistí další dlouhodobé pracovní příležitosti. 

Prestižní veletrh ISH ve Frankfurtu nad Mohanem

Na ISH, největším světovém veletrhu sanitární techniky, vytápění a klimatizace, se vše točí kolem energie a vody. Na zcela zaplněném výstavišti představilo své výrobky více než 2 500 vystavovatelů. Veletrh ISH se dělí na dvě velké části – ISH Energy a ISH Water. ISH Energy zahrnuje celé spektrum služeb a produktů pro stavebnictví souvisejících s energií – vytápění, klimatizační, chladící a ventilační technika. Vše je zaměřeno především na efektivní využívání obnovitelných zdrojů, jako je solární a geotermální energie či biomasy, tepelná čerpadla, využití odpadního tepla apod. ISH Water je největším světovým showroomem koupelnového designu s úplným spektrem produktů pro vybavení koupelen.

Zdroj: www.sanswiss.cz