Terasy SILVADEC v nových barvách Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Silvadec je znám jako velmi konzervativní společnost. Novinky přichází pomalu a nenápadně. A to se týká hlavně barevné škály. Základ tvoří světlá hnědá, tmavá hnědá, světlá šedá a tmavá šedá. Zajímavý dekor přinesl žíhaný profil Emotion v žíhané světlé hnědé a žíhané tmavé hnědé, kde je každé prkno originál a každé je proto jiné. Další roky jsme si mohli o nových barvách Silvadec nechat pouze snít. 

A jsou tu. Tři zcela „JINÉ“ šedé a dvě výrazné hnědé barvy pro dvouplášťové prkno Atmosphere. Prkno Atmosphere tak získalo hned pět nových zcela originálních barev.
Barva světlá šedá „BELÉM“
Barva světlá šedá „BELÉM“

Barva světlá šedá „BELÉM“

klidná a nenápadná, velmi decentní šedá. Sedne si tam, kam ji umístíte. V celé klidné ploše ničím neruší a nevnucuje žádný určitý dekor. Nechá vyniknout všemu ostatnímu, co budete chtít na terase zdůraznit. Nechá vyznít architekturu a barvy domu, zaměří pozornost na zahradní nábytek nebo pergolu.
Středně šedá „USHUAIA“
Středně šedá „USHUAIA“

Středně šedá „USHUAIA“

je výrazná, žíhaně pestrá, lehce rozverná jakoby neklidná. Na terase bude vždy akční, poutavá a podle vazby terasy různě hravá. Bude stále „mladistvá“ a vždy upoutá. Je to opravdu moderní šedá s moderním prožíháním. Máte nudnou chalupu? Dopřejte ji terasu v dekoru Ushuaia a nechte nudu odvát svěží terasovou plochou. USHUAIA se ráda nadýchne vůně čajových růží.
Tmavě šedá „CAYENNE“
Tmavě šedá „CAYENNE“

Tmavě šedá „CAYENNE“

je klidná a vyzrálá. Má nenápadné žíhání, a když ji dlouho pozorujete, máte pocit, že je v ní i trochu barva olivy. Uvítá, když někde poblíž budou vonět čerstvé zahradní bylinky, šalvěj. nebo šeříkový keř. Barva CAYENNE je volby tehdy, když byste dali šedou, ale vlastně nechcete čistou šedivou. Dva odstíny světlá hnědá a tmavá hnědá oblékají prkno Silvadec Atmosphere do atraktivní formy.
Tmavá hnědá „SAO PAULO“
Tmavá hnědá „SAO PAULO“

Tmavá hnědá „SAO PAULO“

Můžeme ji nazvat podobně jako brazilské Sao Paulo, které je nazývano „tropický New York“ tropickou hnědou. Stejně jako Sao Paulo je všeho plné, je i Silvadec „Sao Paulo“ hnědá všeho plná. Najdete v ní barvu hořké i mléčné čokolády, barvu tropické kůry nebo lesního medu, barvu kaštanů a kokosových ořechů. Prostě Sao Paulo je nepřehlédnutelná sytá hnědá.
Světle hnědá „LIMA“
Světle hnědá „LIMA“

Světle hnědá „LIMA“

Je proti barvě Sao Paulo zcela „JINÁ“. Je to medová lehce žíhaná kráska. Je v ní tropické slunce, barva zralých meruněk, barva mandlí a pekanových ořechů. Je útulná pro domov, pocitově teplá pro zmrzlíky a pozitivní pro škarohlídy.
K povšimnutí terasového prkna ATMOSPHERE určitě stojí i nové zpracování povrchu. Dvouplášťové prkno je v polymerové vrstvě zbroušeno do drsného „venkovského“ povrchu. Překvapí neboť dvouplášťová WPC prkna bývají většinou hodně „plastová“. Silvadec Vám ukáže, že jeho prkno je opět „úplně někde jinde“. Jako vždy.

Přijďte se přesvědčit. Do našeho terasového centra PROFI – TERASY na Náchodské, Praha 9.
Zdroj: www.profi-terasy.cz