Veletrhy pro vaše moderní bydlení

Veletrhy pro vaše moderní bydlení

Shlédněte bilanci souboru jarních stavebně interiérových veletrhů, na kterých se letos se prezentovalo celkem 445 vystavovatelů z 11 zemí a jejichž počet návštěvníků přesáhl 48.200. Řeč je o veletrzích Dřevostavby, Moderní vytápění, Nový byt a dům, Aquaset a Moderní nábytek.

Veletrhy pro nízkoenergetické bydlení

Veletrhy pro nízkoenergetické bydlení

Nezapomeňte navštívit veletrh Moderní vytápění, který se bude konat spolu s veletrhem Dřevostavby, Nový byt a dům a Aquaset. Nově také Zahrady a Moderní nábytek, které společně vytvoří kompletní nabídku nejen pro odbornou veřejnost, ale také pro návštěvníky.

Veletrh Moderní vytápění 2008

Veletrh Moderní vytápění 2008

Všechny tyto otázky a mnoho dalších teď řeší většina z nás, a i když topná sezóna už začala, každý stále přemýšlí nad nejúspornější formou vytápění a nebo po správném postupu při výměně topidla. Zásadní otázkou je tedy, jakým druhem paliva topit a jaký zvolit druh vytápění při rekonstrukci či výstavbě nového domu. Na otázky získáte odpovědi na veletrhu Moderní vytápění 2008, který se bude konat 28.2 – 2.3. 2008 v PVA Letňany.

Veletrh Dřevostavby 2008

Veletrh Dřevostavby 2008

Třetí ročník mezinárodního veletrhu se zaměřením na dřevěné stavby, konstrukce, stavební prvky a materiály – DŘEVOSTAVBY 2008 pořádaný veletržní správou Terinvest, spol. s r.o. se bude konat od 28. února do 2. března 2008 v PVA Letňany – Praha. Veletrh potvrdil v minulých letech svoji jedinečnost a stal se jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících veletrhů v ČR. Úrovní expozic a představenými novinkami ho dosavadní vystavovatelé učinili přehlídkou toho nejlepšího v oboru využití dřeva ve stavebnictví.