Vše o domácích sejfech aneb jak ochránit vaše cennosti

Vše o domácích sejfech aneb jak ochránit vaše cennosti

Nemusíte být milionáři s penězi v hotovosti, abyste přemýšleli o domácím sejfu. Co ale musíte, je vědět, co do domácího sejfu chcete uložit. Je to totiž zásadní pro výběr typu i rozměrů sejfu. Jaké by mohly být jiné důvody pro pořízení domácího sejfu? Ochrana důležitých dokumentů, zbraní, rodinného dědictví se sentimentální hodnotou… a rozhodně také vnesení klidu do vaší duše.

Vyberte si ten správný trezor

Vyberte si ten správný trezor

Jak vybírat trezor podle obsahu, umístění, velikosti, uzamykání a bezpečnosti? Chraňte svůj majetek mnohem bezpečněji, než jen pomocí EZS svého domu, případně CCTV. Ideální je, když si zloděj nemůže nic odnést - díky TREZORU.

Kam doma schovat cennosti?

Kam doma schovat cennosti?

Jistě každý z nás vlastní cennosti, které stojí za to chránit. Slamník již ale vyšel z módy a služby bezpečnostní agentury se v případě jejich dlouhodobějšího využívání řádně prodraží. Jak tedy nad tímto zapeklitým problémem vyzrát? Odpověď je prostá – naše peníze, šperky či vzácné dokumenty ochrání domácí trezor.
Ovlivněni filmovými scénami, kdy cílem zlodějů se v první řadě stávají sejfy schované za obrazy světových mistrů, se nám možná zdá představa nedobytného trezoru coby strážce našeho pokladu přehnaná. Opak je pravdou – tato důmyslná schránka, jejíž pořízení není v dnešní době již nijak nákladné, nám pomůže předejít mnoha starostem a zajistí klidnější spaní.