Walk-in zástěny jsou populárním trendem pro moderní koupelny. Minimalistická sprchová zástěna působí vzdušně a vnese do koupelny správnou atmosféru. Walk-in zástěny profitují širokým vstupem, nejsou zde klasické sprchové dveře. Walk-in zástěny od SanSwiss jsou ideální i do menší koupelny, jsou vhodné jak pro mladší generaci, tak i pro osoby starší, i se zdravotním postižením.

SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny v sérii EASY. Můžete si vybrat atraktivní barvy profilů – tradiční aluchromové, černé matné (BLACK LINE) nebo bílé matné (WHITE LINE). SanSwiss nabízí i širokou nabídku skel – od čirého, po skly se sítotiskem – v bílé Shade nebo Brume, v černé Loft 69. Oblíbené jsou však i chromované dekory – mřížka, vertikální linie a stromy. Od 1.4.2022 SanSwiss plánuje ještě větší rozšíření nabídky skel.

Walk-in EASY je vyrobena z bezpečnostního skla o tloušťce 8 mm. Samozřejmostí je antiplaková úprava AQUAPERLE, která značně omezí vznik nečistot a vodního kamene na skle zástěny. Walk-in zástěna EASY se standardní výškou 2000 mm se dodává se stabilizační vzpěrou o délce 1250 mm, kterou lze jednoduše zkrátit. Možná jsou i atypická řešení!

Walk-in zástěna EASY je dostupná jako samostatná pevná stěna, kombinace 2 samostatných pevných stěn spojených dílem VT90 nebo jako pevná stěna s fixním dílem v 90°, který částečně zamezí stříkání vody ze sprchovacího prostoru.

Walk-in zástěna EASY od SanSwiss je nejjednodušší řešení pro EASY sprchování.

Více informací naleznete na webových stránkách SanSwiss.

Walk-in zástěna EASY s dekorem skla Brume
Walk-in zástěna EASY s dekorem skla Brume